Plantele care au MAGIA de a atrage IUBIREA în viața ta. Trebuie să le ai în casă

Data publicării:

Nu doar remediile astrologice atrag dragostea și ne ajută să facem față diferitelor probleme din viață. Natura din jurul nostru are atât de multe de oferit, cum ar fi pietrele naturale, cele 5 elemente ale Pământului și chiar plantele. Există anumite plante care au puteri magice imense despre care se crede că ajută la atragerea iubirii și a norocului, inclusiv a iubirii radicale de sine.

Busuiocul

Această plantă utilă este aducătoare de dragoste, bogăție, frumusețe și noroc. Nu este doar noroc, ci este utilă și în îmbunătățirea hranei noastre. Se crede că aroma busuiocului din mâncare trezește pasiunea în oricine mănâncă acel fel de mâncare. De asemenea, este cunoscut ca fiind un bun antiseptic și un antidepresiv.

Trandafirii

Se spune că trandafirii au cea mai înaltă vibrație dintre toate ființele vii. Ei atrag norocul, dragostea și ajută la vindecare. De asemenea, oferă protecție. Dacă cultivați trandafiri roz sau roșii, aceștia aduc iubire romantică, iubire de sine radicală, pasiune și dragoste adevărată profundă. Trandafirii cu nuanță de roz atrag pofta de viață de care cei mai mulți dintre noi au nevoie astăzi. Ei aduc în acceptarea profundă a ceea ce ești și a corpului tău fizic.

Orhidea

Orhideele sunt ușor de îngrijit și sunt bine cunoscute pentru că atrag dragostea. Ele liniștesc sufletul și întăresc prieteniile. Aceste flori sunt, de asemenea, simbolul fertilității și al virilității și sunt cadouri excelente pentru noii părinți.

Anthurium

Aceste plante sunt cunoscute și sub numele de flori de Flamingo. Acestea sunt plante cu flori populare care vin în formă de inimă. Dacă le îngrijiți corespunzător, acestea vor curma dragostea și vă vor menține și relația puternică, potrivit timesofindia.com

 

 

Ce să pui în apa florilor primite de 8 martie. Vor rezista mai mult timp

Ziua Femeii este specială și pentru că primim flori de la persoanele dragi din viața noastră. Cu siguranță fiecare femeie își dorește ca acestea să reziste cât mai mult timp și se întristează atunci când văd că după 2 zile florile din vază sunt ofilite. Din fericire, există mai multe trucuri pentru a ne asigura că ne putem bucura de florile primite de 8 martie cât mai mult timp.

De exemplu, puteți turna în apa florilor ap de gură pentru că aceasta omoară bacteriile, scrie Realitatea.net. După patru zile, tijele lalelelor rămân la fel de drepte, iar petalele florilor încep să se desfacă. Dacă folosești această metodă, florile vor rezistă până la șapte zile. Acest truc a fost testat de portalul Real Simple.

Atunci când puneți florile primite în vază este bine să adăugați și o linguriță de zahăr în apă. La patru zile este nevoie să mai pui încă o linguriță de zahăr, iar florile pot fi păstrate în acest fel mai mult de 7 zile.

Citește continuarea pe DC NEWS



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel