Planta minune care te scapă de ţiuitul din urechi. Lidia Fecioru: „Este cea mai bună, rapidă şi ieftină soluție”

Data publicării:
Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse
Descriere foto: Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a dezvăluit care este planta minune care te scapă de ţiuitul din urechi.

Ţiuitul din urechi, cunoscut și sub denumirea de tinitus, afectează un număr considerabil de persoane de toate vârstele. Acest sunet constant sau intermitent, care poate varia de la un bâzâit ușor la un zgomot puternic, poate fi extrem de deranjant și afectează calitatea vieții celor care îl experimentează. 

Planta minune care te scapă de ţiuitul din urechi. Lidia Fecioru: „Este cea mai bună, rapidă şi ieftină soluție”

Lidia Fecioru a prezentat în cadrul emisiunii „Adevăruri Ascunse”, moderată de jurnalista Cătălina Porumbel, o plantă care te scapă de această problemă deranjantă. Este vorba de traista ciobanului.

„Vorbim despre ţiuitul din urechi despre care toată lumea se plânge şi despre elasticitatea vaselor de sânge. Cea mai bună, rapidă şi ieftină soluție este planta traista ciobanului. Noi uităm de aceste plante, de care ar trebui să ţinem cont mereu şi să nu uităm de ele”, a declarat bioenergoterapeutul.

Te-ar putea interesa și: Ceaiul minune care face bine la digestie și curăţă ficatul. Lidia Fecioru „Bem câte 100 de mililitri cu jumătate de oră înainte de masă”

Cum se prepară

Lidia Fecioru a prezentat două metode simple de preparare a remediului din traista ciobanului, fiecare adaptată preferințelor și nevoilor fiecărei persoane.

Metoda 1: Infuzie la rece

Pentru a prepara remediul din traista ciobanului pentru țiuitul din urechi, adăugați o lingură de traista ciobanului într-un pahar cu apă rece. Acoperiți paharul și lăsați-l să stea peste noapte. Dimineața, strecurați infuzia și consumați câte două linguri de trei ori pe zi, cu 15 minute înainte de masă. 

„Într-un pahar de apă rece se pune o lingură din această plantă. Acoperim apoi acest pahar şi lăsăm aşa până dimineaţa. În dimineaţa respectivă, se strecoară şi se beau câte două linguri de trei ori pe zi, înainte de masă, cu 15 minute. Aceasta este toată rețeta”, a precizat Lidia Fecioru.

Te-ar putea interesa și: Planta minune care vindecă ficatul. Lidia Fecioru: „Pentru cei care au probleme mari”

Metoda 2: Ceai cald

Alternativ, puteți pregăti un ceai cald adăugând o lingură de traista ciobanului într-o cană cu apă fierbinte, lăsând la infuzat timp de jumătate de oră. Strecurați ceaiul și beți un sfert de pahar (aproximativ 40 ml) cu 30 de minute înainte de masă. Acest remediu se poate folosi ori de câte ori este nevoie pentru a ameliora simptomele țiuitului din urechi și pentru a beneficia de efectele sale terapeutice suplimentare.

„Se poate face şi ceai cald. Se lasă jumătate de oră la infuzat şi se bea un sfert de pahar. Ar fi în jur de 40 ml de ceai cu 30 de minute înainte de masă. Se poate face când e nevoie.

Când e cald, medicii scot din pastilele pentru tratamentul de tensiune arterială. Putem astfel să facem un ceai, fără să ne creeze probleme. E foarte bun și pentru a scoate sărurile din corp”, a mai spus bioenergoterapeutul Lidia Fecioru, în cadrul emisiunii „Adevăruri Ascunse”.

Te-ar putea interesa și: Planta minune care ajută la scăderea tensiunii arteriale și a colesterolului. Lidia Fecioru: „Este nemaipomenită!”

Youtube video image



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Sanatate


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel