Planta minune care scade glicemia, curăţă ficatul, dar te scapă și de insecte. Lidia Fecioru: „Este aur curat”

Data actualizării: | Data publicării:
Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse
Descriere foto: Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a dezvăluit care este planta minune care scade glicemia, curăţă ficatul, dar te scapă şi de muşte, ţânţari sau furnici.

Lidia Fecioru a prezentat în cadrul emisiunii „Adevăruri Ascunse”, moderată de jurnalista Cătălina Porumbel, un leac minune care are multiple beneficii pentru sănătate. Este vorba despre crăiţe, planta care te scapă de muşte şi ţânţari, dar scade şi glicemia, curăţă ficatul şi corpul de metale grele. Totodată, bioenergoterapeutul a menționat că din uleiul de crăiţe se face şi spray-ul împotriva muștelor.

„Acum este sezonul crăiţelor. Le putem pune la compot, 1-3 floricele la borcanul de 1 litru, pentru că au o aromă de nu vă vine să credeţi. Pe lângă aromă, este foarte bună pentru dischinezie biliară, scăderea glicemiei, curăţă ficatul şi corpul de metale grele.

Ceaiul de crăiţe este aur curat. Se pune o floare, la un pahar de apă. Puteam usca floarea, sfărâmăm mărunt între palme şi aşa să o avem pentru la iarnă. Acest ceai miroase frumos și este foarte bun pentru sănătate.

Puteam scăpa şi de furnici, dar şi de ţânţari sau muşte. 

Totodată, această floare este şi un îngrășământ natural. Din uleiul de crăiţe se face şi spray-ul împotriva muştelor", a spus bioenergoterapeutul Lidia Fecioru.

Te-ar putea interesa și: Ceaiul minune care face bine la digestie și curăţă ficatul. Lidia Fecioru „Bem câte 100 de mililitri cu jumătate de oră înainte de masă”

Youtube video image

Planta minune care te scapă de ţiuitul din urechi. Lidia Fecioru: „Este cea mai bună, rapidă şi ieftină soluție”

În cadrul aceleiași emisiuni, Lidia Fecioru a vorbit recent despre planta care te scapă de ţiuitul din urechi. Este vorba de traista ciobanului. Bioenergoterapeutul a prezentat două metode simple de preparare a acestui remediu.

„Vorbim despre ţiuitul din urechi despre care toată lumea se plânge şi despre elasticitatea vaselor de sânge. Cea mai bună, rapidă şi ieftină soluție este planta traista ciobanului. Noi uităm de aceste plante, de care ar trebui să ţinem cont mereu şi să nu uităm de ele. Într-un pahar de apă rece se pune o lingură din această plantă. Acoperim apoi acest pahar şi lăsăm aşa până dimineaţa. În dimineaţa respectivă, se strecoară şi se beau câte două linguri de trei ori pe zi, înainte de masă, cu 15 minute. Aceasta este toată rețeta.

Se poate face şi ceai cald. Se lasă jumătate de oră la infuzat şi se bea un sfert de pahar. Ar fi în jur de 40 ml de ceai cu 30 de minute înainte de masă. Se poate face când e nevoie. Când e cald, medicii scot din pastilele pentru tratamentul de tensiune arterială. Putem astfel să facem un ceai, fără să ne creeze probleme. E foarte bun și pentru a scoate sărurile din corp”, a precizat bioenergoterapeutul Lidia Fecioru, în cadrul emisiunii „Adevăruri Ascunse”.

Te-ar putea interesa și: Lidia Fecioru - leacul zilei. Cum preparăm acasă uleiul de sunătoare. Este ideal pentru mai multe probleme ale organismuluiGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Sanatate


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel