Pisica Sfinx a lui Cristiano Ronaldo, dusă cu avionul privat la Madrid, după ce a fost lovită de o maşină

Data publicării:
Georgina Rodríguez, sursa instagram
Descriere foto: Georgina Rodríguez, sursa instagram

Pisica Sfinx a lui Cristiano Ronaldo, pe nume Pepe a fost dusă de urgență cu avionul în Madrid, acolo unde a fost supusă unei intervenții chirurgicale.

"Pepe", motanul superstarului portughez, Cristiano Ronaldo, în valoare de 2.600 de lire sterline a fost lovit de o maşină în Italia şi a avut nevoie urgent de o intervenţie chirurgicală. Motanul a fugit de acasă și a fost lovit de o mașină, chiar în fața casei lui Cristiano Ronaldo.

Sportivul și familia lui au făcut tot posibilul ca să-i salveze viața felinei, astfel că ai decis să o trimită la o clinică specializată din Spania cu avionul privat al fotbalistului, pentru că, atunci când se va recupera complet, să se poată întoarce în Italia folosind același mijloc de transport.

Motănelul a stat la terapie intensivă timp de o lună, iar acum urmează un proces de recuperare.

„Pepe ne-a speriat foarte tare. A scăpat de acasă şi a fost călcat de o maşină. A fost aproape de moarte şi după o lună şi jumătate la veterinar, am decis că sora mea Ivana ar trebui să aibă grijă de el. Pepe este acum în Spania. Acum este în cele mai bune mâini”, a povestit Rodriguez, potrivit Daily Mail.

Felina celebrului cuplu este o rasă extrem de rară și face parte din familia lor de aproape doi ani și jumătate. Aceasta a apărut de mai multe ori în fotografiile postate pe rețelele de socializare.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio)

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio)



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel