Piers Morgan, atac dur la adresa lui Meghan Markle. De la ce a pornit totul: "O ipocrită"

Data publicării:
Meghan Markle, Captură foto YouTube/CBS
Descriere foto: Meghan Markle, Captură foto YouTube/CBS

Piers Morgan a atacat-o din nou pe Meghan Markle. Fostul prezentator Good Morning Britain îi aduce acuzații grave ducesei de Sussex.

Fostul prezentator Good Morning Britain, Piers Morgan, a atacat-o iar pe Meghan Markle, susținând că ducesa de Sussex i-a stricat reputația. La nouă luni după ce a refuzat să-și ceară scuze față de Meghan Markle - ceea ce l-a făcut să fie eliminat fără menajamente din Good Morning Britain - vedeta a revenit cu no acuzații mai grave.

 

El spune: "Rubrica se numește Necenzurat pentru că face ceea ce scrie pe cutie. Practic, am fost cenzurat la slujba mea anterioară și mi s-a spus să îi cer scuze lui Meghan Markle pentru o opinie sinceră, ceea ce, evident, nu aveam de gând să fac. Micuța și insistenta prințesă Pinocchio a făcut tot posibilul să mă anuleze, și va avea o surpriză foarte neplăcută când voi ieși, ca Lazăr, din bârlogul meu. A fost o experiență destul de dureroasă la Good Morning Britain, dar acum lucrez undeva unde sunt liberă să-mi exprim opiniile. Oamenii s-au săturat să li se spună ce li se pare amuzant, cum să se îmbrace, ce să bea, cum să se comporte, ce cărți pot citi, ce filme le pot plăcea, a spus el, potrivit The Sun.

 

În timpul mandatului său de șase ani la GMB, Piers, în vârstă de 56 de ani, a contribuit la triplarea audiențelor emisiunii de mic dejun de la ITV. Alături de coprezentatoarea Susanna Reid, în ultima sa emisiune, programul a depășit pentru prima dată în istoria sa rivalii de la BBC Breakfast. 

Ulterior, s-a aflat că Meghan, în vârstă de 40 de ani, a contactat-o pe șefa ITV, Carolyn McCall, cerând ca Piers să fie concediat.

După ce a fost bombardat cu oferte de muncă, Piers a anunțat că se va reîntoarce la The Sun (unde a editat pentru prima dată rubrica Bizarre în urmă cu mai bine de 30 de ani) și că va lansa o emisiune globală la Talk TV - una care se va întinde pe trei continente.

Prezentatorul de 56 de ani i-a răspuns acum pe Meghan, calificând-o drept «ipocrită împuțită» și a susținut că îi va cere socoteală atât ei, cât și pe prințului Harry.

"De fiecare dată când Meghan și Harry vor încerca să se joace cu familia regală, eu voi fi acolo pentru a le cere socoteală", promite el. 

Într-un articol publicat în rubrica sa din Sun, Piers și-a intervievat pe el însuși și și-a amintit câteva dintre cele mai importante momente ale lungii sale cariere. El a mai spus că Meghan s-a îndrăgostit odată de el, susținând că i-a dat mesaje și că a vorbit cu ea „câteva luni”, cu mult înainte ca ea să se alăture familiei regale.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel