Picătura care a umplut paharul? Conflictul dintre Will Smith și Chris Rock au o istorie care precede palma de la Oscar

Data publicării:
Captură video Instagram, Will Smith
Descriere foto: Captură video Instagram, Will Smith

Duminică seara nu a fost prima dată când Chris Rock a glumit despre Jada Pinkett Smith, dar foarte probabil, aceasta poate să fi fost ultima lui glumă. Will Smith, a urcat pe scena celei de-a 94-a ediții a Premiilor Academiei după ce Rock a glumit „Jada, te iubesc, „GI Jane 2”, abia aștept să-l vadă” și l-a lovit pe Rock în față.

În 2016, Rock a găzduit Oscarurile și a glumit despre boicotarea #OscarsSoWhite,  făcută de către Will Smit și soția lui Jada, boicotare sub forma unei mișcări on-line care a început ca o modalitate de a  manifesta contra lipsei  de diversitate la Premiile Academiei.

Rock a declarat că familia Will Smith, precum și regizorul Black Spike Lee „au înnebunit” din cauza problemei, deoarece nu existau nominalizați la actorii Black în acel an.

„Jada boicotând premiile Oscar este ca și cum eu boicozez chiloții Rihannei”, a spus Chris Rock 

„Jada este supărată, bărbatul ei, Will nu a fost nominalizat pentru „Conmoție cerebrală”.” a spus Rock referitor la filmul de fotbal din 2015 în care a jucat Will Smith.

Citește contiunarea pe dcnews.roGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel