Phil Collins, părăsit de soție pentru că „NU SE SPĂLA”: „Duhoarea a devenit omniprezentă”

Data actualizării: | Data publicării:
Phil Collins, instagram
Descriere foto: Phil Collins, instagram

Fosta soție a lui Phil Collins susține că artistul a încetat să se spele pe corp și pe dinți, după ce a suferit operația la coloană. 

Reclamațiile vin într-un proces intentat de muzician în încercarea de a o evacua pe fosta soție din casa din lui din Miami, în care aceasta locuiește acum cu noul ei soț. 

Orianne Bates, în vârstă de 46 de ani, spune despre Phil Collins, în vârstă de 69 de ani,  că a devenit „din ce în ce mai deprimat, retras și abuziv, iar în urma unei operații de coloană, a devenit din ce în ce mai dependent de antidepresive și analgezice”. Într-o acțiune de chemare în judecată, depusă la o instanță din Miami, ea a susținut că fostul ei soț a dezvoltat dependență de alcool în 2017. „Era incapabil să întrețină relații sexuale”. „A încetat să facă duș, să se spele pe dinți și să se îmbrace corespunzător”, potrivit The Times. 


Mai mult, doamna Bates a susținut că a artistul fost violent  cu ea și cu cei doi fii ai lor  și că „duhoarea lui a devenit atât de omniprezentă încât a devenit un pustnic, refuzând să interacționeze personal cu oricine”.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ¡Radio 8O! (@radio_8o) on

Cuplul a divorțat în 2008, iar Collins a plătit fostei sale soții, designer de bijuterii, pe atunci pe nume Orianne Cevey, 46,76 milioane de dolari. Femeia s-a căsătorit apoi cu Charles Mejjati, un bancher de investiții, dar a rămas în relații bune cu Collins.

 

Dragoste cu năbădăi

 

Doamna Bates a susținut că, în 2014, în timp ce își reveneau dintr-un accident care a lăsat-o temporar paralizată, „au refăcut relația”.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by latestcelebritygossip (@latestcelebrityscoop) on

În anul următor, el a îndemnat-o să divorțeze de domnul Mejjati, promițându-i că, dacă va renunța la „orice interes” pentru „reședința de 20 de milioane de dolari de pe insula Sunset” pe care o deținea cu bancherul, el îi va oferi jumătate din casa din Miami. Cu toate acestea, în august anul acesta, doamna Bates l-a părăsit pe Phill Collins și s-a căsătorit cu Thomas Bates, un muzician.

Stă în casa lui Phil Collins cu noul soț

Collins a încercat să evacueze cuplul din casa Miami printr-un proces intentat luna trecută. Potrivit Miami Herald, doamna Bates a angajat agenți de pază, a schimbat codurile de securitate și a împiedicat agenții imobiliari să arate proprietatea. Ziarul a adăugat că se spune că doamna Bates cere „o sumă absurdă de bani pe baza unei înțelegeri verbale care nu există” și amenință cu comunicarea unor informații dăunătoare.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Georgiana Ioniţă | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel