Phil Collins, scandal monstru cu fosta soție. Care este motivul războiului de la Hollywood

Data actualizării: | Data publicării:
Phil Collins, instagram
Descriere foto: Phil Collins, instagram

Muzicianul britanic Phil Collins i-a dat în judecată pe fosta lui soţie şi pe soţul acesteia pe care îi acuză de ocuparea abuzivă a casei lui din Miami Beach, în valoare de 40 de milioane de dolari. 

Phil Collins a precizat că fosta soţie a angajat bodyguarzi pentru a nu îl lăsa să intre în propria casă, relatează EFE. Documentele judiciare la care a avut acces luni EFE au fost depuse la tribunalul din comitatul Miami-Dade în data de 14 octombrie. Potrivit acestora, Phil Collins susţine că fosta sa soţie, Orianne Cevey Collins Mejjati Bates şi actualul ei soţ, Thomas Bates, "au refuzat să iasă din locuinţa" care este proprietatea artistului.

Avocaţii cântăreţului îi califică pe soţii Bates drept "invadatori" şi spun că Phil Collins se teme ca aceştia sau agenţii lor de pază "să nu fure, să ascundă sau să distrugă" obiectele de valoare aflate în imobil.

Avocaţii au ataşat şi o scrisoare în care se arată că Orianne Bates a ameninţat că va face publice documente şi declaraţii care vor "prejudicia" imaginea cântăreţului, dacă acesta nu îi va da o sumă mare de bani.

Phil Collins a cumpărat casa în 2015, care are peste 1.100 de metri pătraţi şi un teren de 5.000 de metri pătraţi şi este situată într-una dintre cele mai scumpe zone. Vila de şapte camere a fost construită în 1920, are debarcader privat, piscină şi un heleşteu cu peşti koi. Casa a fost renovată în 2005 de artista şi femeia de afaceri Jennifer Lopez.

Cântăreţul s-a căsătorit în 1999 cu Orianne Cevey, de origine elveţiană care lucra atunci pentru el ca translator. Cei doi au împreună doi băieţi, Nicholas şi Matthew, în vârstă de 19, respectiv 15 ani. Cuplul s-a despărţit în 2008, iar în baza acordului de divorţ muzicianul i-a plătit fostei soţii aproape 48 de milioane de dolari.

În urmă cu patru ani, cei doi au decis să-şi reia relaţia, iar în 2019 Phil Collins şi Orianne Cevey au fost văzuţi de multe ori împreună pe covorul roşu la diferite evenimente sociale. Totul s-a risipit însă în urmă cu două luni, când Orianne s-a măritat în cel mai mare secret cu un alt bărbat, în Las Vegas, potrivit Agerpres.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel