Petrică Mîțu Stoian și-a presimțit moartea. Artistul își pregătise deja locul de veci în detaliu/ FOTO

Petrică Mîțu Stoian, sursa facebook
Descriere foto: Petrică Mîțu Stoian, sursa facebook

Petrică Mîțu Stoian s-a stins din viață în această seară. Regretatul interpret de muzică populară  și-ar fi presimțit moartea.

Lumea muzicii populare este în stare de șoc, după ce marele artist de muzică populară, Petrică Mîțu Stoian s-a stins din viață, la 61 de ani. Regretatul artist se afla în stare gravă la secţia ATI de la spitalul din Reşiţa.  Potrivit informațiilor apărute, Petrică Mîțu Stoian ar fi luat o supradoză de anticoagulant, tratament pe care îl folosea în tratamentul de recuperare post Covid-19.

Se pare că regretatul artis și-ar fi presimțit moartea, căci în urmă cu o săptămână a fost la cimitir și și-a pregătit locul de veci în cel mai mic detaliu. Pe pagina unei case de discuri a apărut și o fotografie cu locul de veci a celui care a încântat cu vocea sa o țară întreagă.

"Drum lin, Petrică Mîțu Stoian!

Artistul și-a presimțit moartea! Și-a pregătit mormântul până la cel mai mic detaliu. Săptămâna trecută a fost la cimitir!", este mesajul scris de casa de discuri pe pagina de facebook.

 

 

Constantin Enceanu, devastat de moartea bunului său prieten, Petrică Mîțu Stoian

 

Constantin Enceanu, colegul artistului, a intervenit telefonic la România TV, unde a izbucnit în lacrimi:

„Ce să spun? Sunt răvășit, nu-mi vine să cred. Am pierdut unul dintre cei mai buni prieteni. Joi, în jurul orei 20:30, ne întorceam de la București, eu am mai întârziat puțin, el ajunsese în Craiova, mi-a spus că e drumul destul de aglomerat.

Atunci mi-a spus că pleacă la Reșița, că vrea să se refacă după COVID-19, să-și revigoreze plămânii. Azi, când am aflat că îi e rău, nu mi-a venit să cred. După prima ședință s-a simțit bine, a mers în cameră seara, în cursul nopții a început să se simtă rău, la 3 au venit cu salvarea și l-au dus. Azi, de la ora 13:00, lucrurile au început să se complice. Am încercat să-l aducem în Capitală, aveam promisiuni că mâine dimineață îl va prelua un elicopter. Din nefericire, inima lui nu a mai rezistat și a plecat dintre noi.“, a încheiat, în lacrimi, Constantin Enceanu, relatează DC NEWSGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 06 noi 2021, 22:19 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience