Petrică Mâțu Stoian a slăbit 24 de kilograme într-un timp foarte scurt. Cum a reușit acest lucru: “Totul a fost din cauza unui șoc”

Data actualizării: | Data publicării:
Petrică Mâțu Stoian, sursa facebook
Descriere foto: Petrică Mâțu Stoian, sursa facebook

Interpretul de muzică populară, Petrică Mâțu Stoian, a uimit pe toată lumea după ce le-a dezvăluit motivul pentru care a dat jos 24 de kilograme într-un timp foarte scurt.

Petrică Mâțu Stoian este unul dintre cei mai apreciați interpreți de muzică populară. Acesta a uimit pe toată lumea după ce a slăbit brusc. Potrivit acestuia, a reușit să ardă peste 20 de kilograme din cauza unui șoc imens. Mai exact, artistul a pierdut o persoană dragă din viața lui. 

Soția impresarului său, care îi este și cel mai bun prieten, s-a stins din viață, acest lucru afectându-l foarte tare pe artist. Petrică Mâțu Stoian era foarte apropiat de aceștia, mai ales că deveniseră a doua familie pentru el și s-au ajutat extrem de mult.

Cu toate astea, artistul a încercat să depășească acest moment și să nu le arăte fanilor suferința lui, mai ales că vrea să îi încânte pe toți cu muzica sa și cu voie bună.

Am slăbit din cauza unui șoc. Este vorba de soția impresarului meu care a lucrat foarte mult la imaginea mea și care a trecut din lumea cu dor în lumea fără dor. A fost o durere imensă când am auzit.

M-a ajutat foarte mult în carieră. Acest șoc m-a făcut să-mi piară pofta de mâncare. Aveam peste 100 de kilograme, iar acum am slăbit brusc peste 20 și ceva. O să încerc să trec peste acest moment”, a mărturisit acesta La Măruță.

 

Recent, artistul a ieșit la pensie, iar potrivut spuselor sale, încasează o sumă frumușică, ai ales că avea mulți ani de activitate.

 

„M-am pensionat, am o pensie frumoasă, dar continui să-mi duc activitatea mai departe. S-a scris că m-am retras pentru că mi-am făcut o căpșunărie, dar nu a fost așa. Eu continui să cânt! Am cotizat la stat 42 de ani, iar acum vreau să am și eu o pensie.

Este o pensie bună și sunt mulțumit. Am lucrat anterior în siderurgie, nu am fost mereu pe scenă. Am avut grupa I de risc și am ieșit bine. Sunt un pensionar fericit și încă talentat”, a mai spus artistul la Pro TV.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel