Petrică Mâțu Stoian, dezvăluiri inedite din trecut. De ce a fost arestat artistul: "Nu aveam fereastră, nimic"

Data publicării:
Petrică Mâțu Stoian, sursa facebook
Descriere foto: Petrică Mâțu Stoian, sursa facebook

Petrică Mâțu Stoian a vorbit despre o perioadă mai dificilă din viața lui. Artistul a mărturisit faptul că a fost arestat, atunci când se afla în armată.

Petrică Mâțu Stoian și-a deschis sufletul și a vorbit despre cea mai dificilă perioadă din viața sa. Mai exact, artistul a fost arestat în timp ce se afla în armată, din cauza faptului a întârziat din permisie șapte ore. Într-un interviu, interpretul de muzică populară a povestit tot ce s-a întâmplat.

 

“Mi-a dat permisie 10 zile și eu am plecat la țară și era un singur autobuz care pleca dimineața. Am pierdut autobuzul. Am întârziat din permisie 7 ore, dacă întârziai 4 ore trebuia să anunți, dar nu aveam de unde. În cele din urmă am anunțat, dar persoana căreia i-am spus a uitat să spună, nu știu ce s-a mai întâmplat, ideea este că am întârziat.

Era caz de batalion disciplinar. Mi-au luat centura, bocancii, tot, m-au dus la Farul din Mangalia. Acolo era sediul arestului. Nu aveam fereastră, nimic, aveam doar un lemn, ceva ca o masă, care se rabata. Dormeam pe un fel de țambal și cu ranița sub cap. Venea câte un ofițer și îți mânca zilele. Ne scotea pe limbă de foc, așa se numea, era un fel de jumătate de stradă, care avea pietriș ca pe calea ferată și ne punea în pas de defilare, culcat”, a povestit Petrică Mâțu Stoian, scrie Ciao.ro.

 

Totodată, Petrică Mâțu Stoian, în vârstă de 61 de ani,  a declarat că intenționează să se retragă de la ansamblu și să se pensioneze.

 

”Am făcut o vârstă frumoasă, mă respect și vreau să mă retrag de la ansamblu, să mă pensionez. Să vină tinerii din urmă și să-mi ia locul, să ducă mai departe cântecul. Până la un punct e bine să stai pe scenă. La un moment dat mai faci lucruri mai din spate. Pentru că talentul se îmbină cu tinerețea. Când ești pe scenă și produci un disconfort vizual, spectatorul nu te mai place, oricât ai cânta tu! Ești boșorog, să mai vină și tinerii! Eu am făcut 61 ani”, a mai spus artistul.

 

Petrică Mâțu Stoian a slăbit 24 de kilograme

 

Petrică Mâțu Stoian este unul dintre cei mai apreciați interpreți de muzică populară. Acesta a uimit pe toată lumea după ce a slăbit brusc. Potrivit acestuia, a reușit să ardă peste 20 de kilograme din cauza unui șoc imens. Mai exact, artistul a pierdut o persoană dragă din viața lui. 

Soția impresarului său, care îi este și cel mai bun prieten, s-a stins din viață, acest lucru afectându-l foarte tare pe artist. Petrică Mâțu Stoian era foarte apropiat de aceștia, mai ales că deveniseră a doua familie pentru el și s-au ajutat extrem de mult.

Cu toate astea, artistul a încercat să depășească acest moment și să nu le arăte fanilor suferința lui, mai ales că vrea să îi încânte pe toți cu muzica sa și cu voie bună.

Am slăbit din cauza unui șoc. Este vorba de soția impresarului meu care a lucrat foarte mult la imaginea mea și care a trecut din lumea cu dor în lumea fără dor. A fost o durere imensă când am auzit.

M-a ajutat foarte mult în carieră. Acest șoc m-a făcut să-mi piară pofta de mâncare. Aveam peste 100 de kilograme, iar acum am slăbit brusc peste 20 și ceva. O să încerc să trec peste acest moment”, a mărturisit acesta La Măruță.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel