Petreceri cu fast în plină pandemie. Vedetele care au uitat de restricții și au încins ringurile de dans. GALERIE FOTO cu fiica lui Vadim Tudor și Oana Roman

Data publicării:
Foto cu caracter ilustrativ, sursa pixabay/ autor Free-Photos
Descriere foto: Foto cu caracter ilustrativ, sursa pixabay/ autor Free-Photos

Deși suntem în plină pandemie, sute de tineri au luat cu asalt cluburile din Capitală și în acest weekend. Printre petrecăreți s-au aflat și mai multe vedete. 

Fără mască de protecție și ignorând complet distanțarea socială, așa au petrecut mai multe vedete în acest weekend. Cluburile din Capitală au fost pline, iar petrecăreții au încins ringurile de dans. Mai mult, vedetele nu s-au temut să posteze imagini pe rețelele de socializare, deși participarea la astfel de petreceri aglomerate este interzisă în această perioadă.

Fără nici o inhibiție s-a distrat și fiica lui Vadim Tudor, Jeni, care alături nepoata lui Țiriac și prietenele sale au incendiat atmosfera într-un club din București, transmite RomâniaTv. Printre vedetele care nu au stat acasă aseară se numără și Loredana Chivu, care nu a putut sta departe de ringul de dans. Nelipsit de la seara de distracție a fost și faimosul cântăreț Lino Golden. Împreună cu Mario Fresh și alți prieteni de-ai lui a făcut senzație pe scenă. Oana Roman a ales ceva mai tradițional și a dansat pe ritmuri machedonești. La petrecerea cu lăutari a fost prezentă și fiica vedetei.

Vezi GALERIA FOTO pe DC NEWS



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel