Petra Pintelei, zeci de mii de like-uri de la cititorii Spectacola. Mesajele transmise pentru tânăra care a uimit România: O minune lăsată de Dumnezeu pe acest pământ!

Data publicării:
Sursă foto: Captură video Youtube „Graurii"
Descriere foto: Sursă foto: Captură video Youtube „Graurii"

Cititorii Spectacola o iubesc pe tânăra Petra Pintelei. Dar cine nu ar iubi-o pe această minune de fată?!

Cititorii Spectacola au fost impresionați de bunătatea, frumusețea și înțelepciunea Petra Pintelei și ne-au lăsat sute de comentarii și aproape 30.000 de like-uri pe pagina de Facebook Spectacola unde vă invităm să ne urmăriți dacă nu o faceți deja. Am selectat câteva dintre acestea și dorim să le prezentăm pentru a arăta ce impact are Petra în rândul cititorilor noștri. 

Vă mulțumim că sunteți alături de noi și că apreciați ceea ce scriem! 

 

 

2. Petra... (petre-pintelei_64777600.jpg)

 

 

Iată ce au comentat internauții: 

 

„Ochii minții sunt cei prin care vedem lumea cu adevărat. Nu știu care e mai norocos: cel care vede sau cel nevăzător? Am ascultat-o cum vorbește, cum gândește... și pot spune că m-am rușinat... Încă o dată am înțeles că frumosul e mai frumos când îl simțim."

 

„Minunată lecție pentru noi ....cei care, de multe ori, nu vedem nimic cu ochii larg deschiși!"

 

„O văd aproape în fiecare zi, urcând în metrou. Mereu mă întrebam cine este fata care emană așa pace și căldură. Acum am aflat, mulțumim pentru articol! Este o fată minunată!"

 

„E o bijuterie de om, rar mai vezi persoane de asemenea finețe, gingăşie şi forță interioară. M-a impresionat enorm povestea ei şi îi doresc tot binele din lume! Adevărat spunea Antoine de Saint Exupéry:"Limpede nu vezi decât cu inima."

 

„Am mai spus și mă repet: o fată deosebită, deșteaptă și foarte înțeleaptă. Avem de învățat! Respect!"

 

„Durerea este mare pentru cei care au ochi și nu văd, nu aud și mai ales nu simt. Ferește-ne Doamne de astfel de făpturi, că tare să-au mai înmulțit! Meritul mare îl poartă mama sa care a educat-o frumos, curajos, pentru a nu fi dependentă de cineva100%. Îmi vine în minte o altă mama grozavă care la fel l-a educat pe Andrea Bocelli! Felicitări, succes și, nu în ultimul rând, să fiți sănătoase!!"

 

„Ești minunată! Felicitări mamei tale pentru educația și susținerea acordată. Mult succes în tot ceea ce ți-ai propus! Dumnezeu să-ți fie mereu călăuză și să te binecuvânteze."

 

„O splendidă tânără, matură în gândire și comportament. Este un tot într-un întreg!"

 

„Petra este ceva care rar se poate vedea în această viată. Am văzut două videoclipuri cu ea și m-a fascinat. Este un suflet foarte evoluat văzând cât de tânără este, are un mod de a comunica de îți umple sufletul de bucurie că ai avut ocazia să asculți cât este de optimistă din postura ei de nevăzător și cu cată finețe a răspuns celui care o intervieva. Dumnezeu să-i lumineze calea."

 

„Ești un exemplu pentru lumea aceasta în care trăim. Nu am cuvinte! Dumnezeu să te binecuvânteze, sănătate multă pentru tine și familia ta! Te iubim, cu tot dragu!"

 

„O superbă tânără, într-adevăr un model de urmat. A fost o onoare să o cunosc, să interacționez cu ea, pe parcursul unui curs. Te felicit Petra Iuliana Pintelei pentru ceea ce ești și te îmbrățișez cu mult drag!"

 

„O știu de pe TikTok. Are un chip de înger chiar dacă este nevăzătoare! Este o fată foarte deșteaptă cu un zâmbet minunat!"

 

„Nu ai cum să nu o îndrăgești! E o scumpă! Foarte multe putem învăța de la ea."

 

„Femeia aceasta este un caracter minunat cu o educație aleasă. Mi-aș dori să o cunosc pe mama ei, cea care a șlefuit pe această Lady. Este elegantă în vorbire și prezență și denotă un caracter pregătit să mai crească încă și să se dezvolte. Văd o adevărată FEMEIE!"

 

„Este un exemplu pe acest pământ! Câtă frumusețe și naturalețe emană în jurul ei! Este o minune lăsată de Dumnezeu pe acest pământ!"

 

„Un om minunat! O iubesc din tot sufletul meu!"

 

Vă mai așteptăm cu comentarii pe pagina noastră! 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Elena Aurel | Categorie: Stiri


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel