Peter Andre, cântărețul australian, și-a transformat casa într-o țară a minunilor. Motivul pentru care a făcut acest gest

Data publicării:
Peter Andre, foto instagram
Descriere foto: Peter Andre, foto instagram

Peter Andre și soția lui Emily au fost surprinși în timp ce își decorau casa pentru sărbătorile de iarnă

Cântărețul, în vârstă de 47 de ani, și familia sa și-au transformat casa din Surrey într-o țară a minunilor.Poze sunt de vis, iar acesta a declarat, potrivit DailyMail, că este doar o acțiune de a încuraja oamenii să ajute în campania ”The Snowman Winter Windows”. Campania este pentru organizațiile de caritate pentru copii. 

În poze putem observa că Petrer era îmbrăcat foarte elegant, într-o pereche de blugi și o jachetă neagră căptușită, care avea o glugă cu blană. 

Nici Emily, soția lui, în vârstă de 31 de ani nu arăta rău. Aceasta esta șic printr-un jerseu confortabil cu gât alb și o jachetă colorată din mătase. 

Familiile se pot implica în campanie descărcând design-urile ferestrelor de pe site, cu 1 £ donat pentru fiecare imagine a ferestrei de iarnă a omului de zăpadă.   .  

Peter a vorbit ce înseamnă pentru el toate aceste transformări: 

„Ce este mai frumos decât omul de zăpadă al lui Raymond Briggs, pentru a aduce împreună familii și comunități, în această iarnă”, a declarat vedeta potrivit MailyDail.

Acesta a mai adăugat că: ” Prin distracție putem să ajutăm pe ceilalți. Toul este doar o joacă, iar joaca poate ajuta oamenii care au nevoie în anul acesta de sărbători”.

Vezi pozele aici

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Florentina Arcu | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel