Personalități media, actori și bloggeri părinți au văzut în avanpremieră filmul Marocco, alături de copiii lor adolescenți

Data publicării:

Sâmbată, într-o vizionare privată, personalități media, actori și bloggeri părinți au văzut în avanpremiera filmul Marocco alături de copiii lor adolescenți.

Natalia- fiica lui Șerban Pavlu, Lena - fiica regizorului Emanuel Pârvu și Ingrid- fiica producătoarei Miruna Berescu, au fost și ele la vizionare.

Filmul Marroco, în regia lui Emanuel Pârvu, cu Șerban Pavlu, Crina Semciuc, Emilia Popescu și tinerii Tudor Cucu Dumitrescu și Ana Indricău, este o poveste despre cum fiecare dintre deciziile noastre, oricât de mici, ne pot afecta viața sau pe a celor din jurul nostru într-un mod iremediabil.

Filmul pleacă de la povestea disputei dintre o adolescentă (Ana Indricău) și tatăl ei (Șerban Pavlu) bazată pe neîncrederea acestuia în privința deciziilor luate de copilă și, după o serie de decizii luate cu cele mai bune intenții, culminează cu o întâmplare tragică cu efect ireversibil.
Marroco, cel de-al doilea film de lungmetraj al regizorului Emanuel Pârvu, pune spectatorii de toate vârstele față în față cu întrebarea “dacă toată lumea a avut intenții bune, de ce totuși moare cineva?!”, invitându-ne să reflectăm la fiecare dintre faptele noastre cotidiene.
Deși nu este un film dedicat copiilor, ci mai degrabă abordează un subiect pentru părinții lor, Marocco a fost vizionat de Andreea Marin și fiica sa, Violeta, de Elvira Deatcu (mama a doi băieți de 16 și 19 ani), de bloggeri și jurnaliști care au copii adolescenți, dar și de copiii celor din echipa filmului. Natalia - fiica lui Șerban Pavlu, Lena - fiica regizorului Emanuel Pârvu și Ingrid, fiica producătoarei Miruna Berescu, au fost și ele la vizionare.

 


“Nimeni nu primește un manual de părinte, nu avem așa ceva în viața noastră. Îl înțeleg și empatizez cu tatăl din film”, a spus Andreea Marin care a adus laude tinerilor actori din distribuție.

De aceeași parte a conversației, Elvira Deatcu, actriță a Teatrului Odeon, a povestit cum, pentru o vreme, a fost “cea mai rea mamă din cartier” pentru băieții săi. “Îmi doresc ca fiecare dintre noi, după ce ne cerem scuze pentru greșelile noastre, să facem un pas înainte odată întrebarea “cum pot repara greșeala, cum pot ajuta?”, a mărturisit regizorul Emanuel Pârvu. 

Marocco intră în cinematografe de vineri, 7 octombrie. 

Filmul a avut premiera mondială în cadrul Festivalului Internațional de Film de la San Sebastian în toamna anului trecut. În România, Marocco a fost inclus în Competiția Internațională a TIFF Cluj și a fost proiectat apoi la Festivalul de Film ANONIMUL în Deschiderea Serii Filmului Românesc. A urmat un traseu de festivaluri internaționale, fiind deja proiectat în Statele Unite, Germania, Italia, Israel, Franta, Indonezia, Luxemburg, Georgia, India.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel