Personalitate ALFA sau BETA? Zodiacul ȘEFILOR. Ce spune zodia ta despre capacitatea de a conduce

Data actualizării: | Data publicării:
ALFA sau BETA? Zodiacul LIDERILOR. Ce spune zodia ta despre capacitatea de a conduce Unsplash.com/ autor Hunters Race
Descriere foto: ALFA sau BETA? Zodiacul LIDERILOR. Ce spune zodia ta despre capacitatea de a conduce Unsplash.com/ autor Hunters Race

Semnul alfa sunt liderii, în timp ce beta ar descrie mai degraba subordonații. Semnul zodiacal în care te-ai născut ar putea să dezvăluie ce fel de personalitate ai. 

Semnul alfa este cunoscut ca fiind lider, cineva care ia deciziile și îi influențează pe ceilalți. Este personalitatea pasională, care știe ce vrea. De asemenea, alfa este cunoscut ca fiind foarte independent, deschis și încrezător.

Beta preferă să facă parte dintr-o echipă. Sunt emoționali, spirituali, pasivi și foarte pricepuți la comunicare. Cunoscuți ca fiind dulci și grijulii.

Acum, alfa nu sunt mai răi sau mai buni decât beta, beta nu sunt slabi sau mai drăguți decât alfa. De asemenea, unii ar putea împărtăși unele trăsături, dar în adâncul sufletului, fiecare semn este fie un beta, fie un alfa.


Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Ești un semn alfa până în măduva oaselor. Treci prin viață cu putere, cu bărbia sus și cu o privire hotărâtă, gata să deschizi ușile cu piciorul și să îți faci un nume.

În timp ce unii oameni ar putea să te considere puțin intimidant, nu pot nega nici faptul că atitudinea ta dură  este incredibil de inspirată.


TAUR (20 aprilie - 20 mai)

Ești un semn beta. Ești genul de persoană care le ține mereu spatele prietenilor pentru că prețuiești cu adevărat prietenia. Poți fi cel mai bun om de bază, cel mai bun ascultător și cel mai bun umăr pe care alții să se sprijine.

Ești pur și simplu un profesionist în susținerea prietenilor și familiei, a finanțelor și în cultivarea relațiilor.


GEMENI (21 mai - 20 iunie)

Ești un semn beta și ceea ce te face să fii un semn beta este cât de înțelegător și de ușor de suportat ești. Ești genul de persoană care se prezintă l doar pentru distracție; atâta timp cât ai ocazia să ieși cu prietenii, ești fericit!

Nu există sentimentul de "trebuie să plănuiesc ceva sau trebuie să fiu la conducere". Scopul tău principal în orice situație este să te lași pur și simplu dus de val și să te distrezi. Ești foarte flexibil și adaptabil.


RAC (21 iunie - 22 iulie)

Ești un semn beta și asta datorită capacității tale de a îmbrățișa toate emoțiile pe care le simți. Îți porți inima pe mânecă. Vei exprima ceea ce simți atunci când simți.

Mulți oameni văd asta ca pe o trăsătură negativă, dar nu este așa. Faptul că ești în contact cu emoțiile tale înseamnă că ești mult mai empatic și mai sensibil și că nu faci niciodată compromisuri în ceea ce privește cine ești.

 

LEU (23 iulie - 22 august)

Ești un semn alfa. Ești o persoană dominatoare, asertivă, care adoră să fie la conducere. Ca alfa, îți place să arăți cât de încrezător și serios ești, urcând pe scara succesului în carieră și în relațiile tale.

Ești încrezător, sigur pe tine și ești un lider înnăscut.


FECIOARĂ (23 august - 22 septembrie)

Ești un semn alfa. Ești o persoană care are nevoie de control total. Ești una dintre acele persoane, care se încadrează în mod natural în rolurile de lider. Cu toate acestea, cauți orice oportunitate în care ai ocazia să iei deciziile.

Un alt lucru care te face să fii un alfa este că nimic nu te sperie - situațiile înfricoșătoare, schimbările bruște și oamenii care încearcă să te dărâme, asta nu te va opri.

 

BALANȚĂ (23 septembrie - 22 octombrie)

Ești un semn beta și asta pentru că tu crezi în colaborare și prietenie mai presus de orice.

Crezi că a fi un bun prieten și a fi amabil și grijuliu sunt calități mult mai bune decât a fi rece și calculat. În timp ce mulți alfa tind să aibă motive ascunse sau agende ascunse, beta vor doar să treacă prin viață cu cât mai puțin stres și bătaie de cap.

 

SCORPION (23 octombrie - 21 noiembrie)

Fără nicio îndoială, ești un semn alfa. Ai o personalitate dominatoare, nevoie de control și îți place să te confrunți atunci când lucrurile nu merg așa cum vrei tu.

Deseori te confrunți cu persoane cu care nu ești de acord sau pe care nu le agreezi, dar, în același timp, dai dovadă de trăsături alfa pozitive, fiind extrem de loial și dedicat persoanelor la care ții cel mai mult.


SĂGETĂTOR (22 noiembrie - 21 decembrie)

Ești cu siguranță un semn alfa. Îți trăiești viața doar pentru tine. Nu îți este teamă să fii luat în râs, pentru că tot ceea ce ți se pare corect este modul corect de a trăi, în opinia ta.

De asemenea, crezi în a apăra lucrurile (indiferent cât de nepopulară este opinia ta) și îți aperi prietenii și pe tine însuți.

 

CAPRICORN (22 decembrie - 19 ianuarie)

Ești un semn alfa. S-ar putea să fii autoritar și puțin rece, dar înțelegi că trebuie să fii dur pentru a face lucrurile să se întâmple.

Una dintre cele mai admirabile trăsături alfa ale tale este cât de rezistentă ești. Viața s-ar putea să te doboare din când în când, dar tu te ridici constant și încerci din nou. Refuzi să renunți, iar această determinare dovedește că nu te poți pune cu tine.


VĂRSĂTOR (20 ianuarie - 18 februarie)

Ești un semn beta. Există părți ale personalității tale care ar putea fi considerate material alfa, dar în adâncul sufletului tău ești un beta. Ești foarte inteligent și spiritual și îți place să poți să o iei mai încet și să ai o conversație profundă cu cineva.

Ca beta, preferi colaborarea și munca în echipă. Pentru tine, viața este mult mai satisfăcătoare atunci când ești înconjurat de prieteni care se susțin reciproc, indiferent de situație.


PEȘTI (19 februarie - 20 martie)

Ești un semn beta până la capăt. Nu numai că ești dulce, blând și puțin timid, dar ești și foarte în contact cu emoțiile tale. Ești probabil unul dintre cele mai intuitive semne.

Instinctele și sentimentele sunt foarte importante pentru tine și le folosești în carieră, în relații și în viața personală.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Georgiana Ioniţă | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel