Perioadă nemaipomenită pentru o zodie: Devin Bill Gates dintr-o dată. Nu vă auto-sabotați

Data publicării:
Sursa unsplash/ autor Sharon McCutcheon
Descriere foto: Sursa unsplash/ autor Sharon McCutcheon

Daniela Simulescu, astrologul DC NEWS, a realizat previziunile astrale pentru fiecare zodie în parte, pentru perioada 22-28 martie 2021.

"Vă tot spun de la începutul anului că profesional aveți o perioadă nemaipomenită, continuă și săptămâna asta. Urmează o perioadă bună, financiar se vor îmbunătăți lucrurile, vor fi mai mulți bani, cum îi place românului să audă. Unii oameni cred că dacă le spun că o să facă mai mulți bani, consideră vă devin Bill Gates dintr-o dată. Nu!

La voi, profesional aveți niște aspecte bune, în continuare. Bineînțeles trebuie să fiți foarte corecție, foarte drepți, foarte serioși și responsabili. Voi spuneți că sunteți, voi sunteți foarte integri. Însă, avem un Soare și un Venus în casa a 12-a și vă recomand să nu vă implicați în jocul în spatele culiselor, pentru că veți fi atrași... nu vă auto-sabotați”, le spune Daniela Simulescu, nativilor sau celor cu ascendentul în Taur.

 

Citește articolul integral pe DCNews. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel