Pepe va deveni tătic pentru a TREIA oară. Iubita artistului se pregătește să nască

Data actualizării: | Data publicării:
Pepe și Yasmine, sursa foto Facebook, Instagram
Descriere foto: Pepe și Yasmine, sursa foto Facebook, Instagram

Veste neașteptată în showbiz-ul românesc. Pepe va devenit tătic pentru a treia oară.

Pepe va deveni tată pentru a treia oară! Partenera sa de viață, Yasmine Ody, se află deja în luna a șaptea de sarcină. Cei doi radiază de fericire și așteaptă cu nerăbdare să devină părinți, potrivit spynews.ro. Potrivit sursei citate, cei doi au ținut acest lucru în secret și nu au vrut să împărtășească până acum vestea cu fanii lor. Artistul și-a dorit foarte mult să devină tătic din nou și se pare că dorința i-a fost îndeplinită, iar partenera sa de viață va aduce pe lume un băiat.

Pepe, pregătit să ajungă din nou în fața altarului

În urcă cu ceva timp, Pepe a declarat că își dorește să se căsătorească din nou și să devină tătic pentru a treia oară. Artistul mai are două fetițe cu Raluca Pascu.

”Normal că-mi doresc să mă căsătoresc din nou cu acte. Dacă aș avea o relație, care este extrem de posibilă, până la urmă, poate mai urmează încă un copil, nu ai de unde să știi... Dar ce facem, mă? Ne castrăm? Ne eutanasiem? Dacă așa vrea Dumnezeu! Dar de ce? Dar de ce privezi următoarea iubită, următoarea relație de frumusețea de a avea un copil? Adică eu am deja doi! Ar fi super egoist din partea mea! De ce să nu oferi șansa fiecărei femei din viața ta? Te plimb, te respect, îți fac copii, dar fii cuminte! Fii cuminte și iubește-mă”, a declarat Pepe la Xtra Night Show, de la Antena Stars.

Cântărețul a mărturisit că a învățat câte ceva de la toate femeile care au trecut prin viața lui și că toate relațiile l-au făcut un om mai bun.

”Și ca să insufli copiilor ce înseamnă, de fapt, dragoste adevărată și respectul pentru partener, nu trebuie să vadă exemplul ăla în casă, ca să știe pe viitor cum este o relație? Trebuie să promovăm iubirea în toate formele lăsate de Dumnezeu! Toate relațiile m-au făcut mai bun! De la femeile cu care am fost de-a lungul timpului am avut foarte multe de învățat. Am văzut multe și pe partea bărbaților, mai mari decât mine și am văzut și greșelile lor. Nu sunt perfect”, a mai spus artistul.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel