Pepe, surpriză URIAȘĂ pentru fani. Ar putea fi noul prezentator Te Cunosc de Undeva: "Mai sunt de pus la punct niște chestiuni"

Data publicării:
Pepe, sursa foto Instagram
Descriere foto: Pepe, sursa foto Instagram

Pepe le-a pregătit fanilor o surpriză de proporții chiar la început de an. Ce anunț a făcut artistul?

Pepe a făcut un anunț important chiar la început de an. După plecarea lui Cosmin Seleși de la Antena 1, Pepe ar putea fi noul prezentator al emisiunii Te Cunosc de Undeva alături de Alina Pușcaș. 


După 16 sezoane ale emisiunii Te Cunoscu de Undeva, Cosmin Seleși nu mai face parte din echipa Antena 1. Actorul a apărut la petrecerea de Revelion de la postul Pro TV, iar fanii s-au întrebat atunci de cine va fi înlocuit acesta. 


Pepe nu știe încă dacă va fi noul prezentator sau dacă va fi concurent al emisiunii. Artistul spune că mai sunt de pus la punct câteva detalii, iar ulterior se va hotârî acest aspect. 


„Mă mir că aveți asemenea informații. Da, este adevărat, sunt în discuții cu Te Cunosc de Undeva pentru a face parte din noul proiect. Ei mă vor, discutăm și despre chestiunea de a prezenta show-ul, am discutat și despre posibilitatea de a fi concurent. Nu este încă nimic stabilit 100%, nu am semnat contractul încă.


Ca să fiu sincer, sunt în discuții pentru mai multe proiecte (râde, n.red.). Repet, nimic nu este încă bătut în cuie, dar, dacă voi ați aflat deja, înseamnă că ei au decis să continuăm discuțiile, poate chiar s-au hotărât să batem palma. Dar mai sunt de pus la punct niște chestiuni”, a spus Pepe, potrivit Fanatik.


Cosmin Seleși nu a vrut să vorbească despre acest subiect, dar a dezvăluit că știa dinainte cine va fi noul prezentator al emisiunii de la Antena 1. 


„Sunt în vacanță acum. Știam înaintea voastră cine o să fie. Mulțumesc!”, a spus Cosmin Seleși, potrivit sursei citate anterior.

 

Pepe se confruntă cu probleme financiare


Potrivit wowbiz.ro, Nicolae Ionuț Pascu, pe numele din buletin, a avut o cifră de afaceri cu firma lui de 341.022 lei și o pierdere de 109.585 lei (cu 200.000 de lei mai puțin decât în anul precedent, când a ieșit pe profit). Datoriile firmei au crescut până la 356.921 lei iar numărul angajaților a scăzut de la 9 la 3.


Potrivit aceleiași surse, și cea dea doua firmă deținută de artist a avut de suferit. Deși a avut cifre mai modeste, a înregistrat un mic profit, de 10.506 lei (la o cifră de afaceri de 105.594 lei).


Pe lângă faptul că nu au mai fost concerte și evenimente, Pepe a încheiat și contractul cu Antena 1: ”Nu mai am contract cu Antena de mult timp, dinainte de pandemie și nici cu vreo altă televiziune. Și nici nu-mi trebuie, cine se uită acum la TV? În plus, nici timp nu am”, a declarat Pepe pentru impact.ro.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel