Pepe și Raluka, comentarii îndrăznețe pe internet. Ce se întâmplă între cei doi artiști

Data publicării:

Pepe și Raluka și-au surprins din nou fanii. Ce discuții aprinse au aceștia chiar în văzul tuturor?

Pepe și Raluka sunt doi artiști foarte îndrăgiți de către public. Frumoasa Raluka este singură, iar Pepe proaspăt divorțat. Dacă în urmă cu doar câteva săptămâni cei doi au ieșit împreună în oraș, acum Pepe i-a lăsat artistei un comentariu îndrăzneț la ultima fotografie de pe rețelele de socializare. 


„Treci acasă că e frig...”, a scris Pepe în dreptul pozei postată de artistă pe Instagram. ”@pepe.ro vaaaaai”, i-a răspuns imediat Raluka, vizibil amuzată de comentariul artistului. 

 

 

Chiar dacă a trecut prin două dezamăgiri profunde de-a lungul timpului, prima în căsnicia cu Oana Zăvoranu, iar acum în cea cu Raluca Pastramă, Pepe spune că nu se va da bătut și își va căuta dragostea adevărată. Artistul crede în continuare în iubire și este gata să înceapă un nou drum alături de altcineva.


”Da, cred în căsnicie, cred în dragoste, asta nu înseamnă că mă grăbesc şi nu înseamnă că se va întâmpla. Dar cred şi susţin dragostea adevărată, susţin căsniciile, susţin tinerii care se iubesc sincer şi necondiţionat să facă acest pas şi sunt sigur că Dumnezeu le aşază pe toate aşa cum merită fiecare în parte. Am trecut prin toate fazele şi am ajuns ceea ce sunt acum doar prin experienţele de viaţă. Mie mi se pare că sunt mult mai echilibrat ca acum 20 de ani”, a declarat Pepe pentru viva.ro.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel