Pepe și Raluca, din nou prieteni: „Nici nu mai contează. Trecem peste!”

Data actualizării: | Data publicării:
Pepe, instagram
Descriere foto: Pepe, instagram

Pepe a vorbit despre relația pe care o are acum cu Raluca, după ce fosta soție l-a târât prin tribunale și l-a acuzat că a bătut-o.

În toamna anului trecut, anunțau că divorțează la notar și că vor rămâne prieteni, de dragul celor două fetițe pe care le au împreună. Între timp, lucrurile au luat o altă întorsătură iar Pepe și Raluca au ajuns la tribunal. 

Raluca Pascu l-a acuzat pe cântăreț că a bătut-o. La rândul său, Pepe a lansat și el atacuri la fosta soție, acuzând-o de infidelitate. 

2021 îi găsește pe cei doi foști îndrăgotiți cu gânduri mai pașnice. 

“Sunt schimbări majore în viața mea, dar trebuie să vedem întotdeauna partea frumoasă, partea plină a paharului și lucrurile în momentul de față vă garantez că sunt așa cum le-am prezentat în primul filmuleț”, a spus Pepe în emisiunea „La Măruță”, de la ProTv.

Cât despre divorțul de Raluca,  artistul spune că au ajuns la pace și că lucrurile s-au calmat între el și fosta parteneră. 

 “E o situație amiabilă, e o variantă amiabilă. Am stabilit-o de la bun început și dacă au fost mici derapaje nu au fost ale mele și nici nu mai contează. Trecem peste!”, a mai spus artistul.

Artistul a mărturisit că face tot posibilul ca cele două fete: Maria și Rosa Alexandra, să nu simtă lipsa vreunui părinte. Tot el este cel care a făcut primul pas spre împăcare cu Raluca, pentru a putea colabora eficient în creșterea fetițelor.

“Fetele sunt și la mine și la Raluca pentru că așa e normal. Suntem amândoi părinți și nu trebuie să fie privat copilul nici de mamă, nici de tată. Deciziile se iau de comun acord. (...) Eu am insistat să vorbesc cu Raluca și am reușit. Cred că și ea și-a dorit același lucru. Lăsând influențele din alte părți indiferent că e vorba despre familie, avocați, orice..Noi am stat de vorbă și am înțeles niște lucruri, Adică nu mă mai poate surprinde ceva în momentul de față. Dacă m-au surprins niște lucruri acum o perioadă de timp și am avut niște discuții nu au fost escapedele despre care s-a vorbit. Dar trecând peste toate nu mă mai poate surprinde nimic în momentul de față", a mai declarat Pepe.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel