Pepe se confruntă cu probleme financiare. Cum l-a afectat pandemia pe artist

Data publicării:
Pepe, sursa foto Instagram
Descriere foto: Pepe, sursa foto Instagram

Pepe a ajuns la fundul sacului după ce s-a retras din televiziune. Pandemia l-a afectat grav și pe artist.

Pepe se numără printre artiștii care au fost afectați de pandemie. După ce s-a despărțit de mama copiilor săi și a renunțat la televiziune, artistul se confruntă cu probleme financiare. Deși a încercat să se redreseze cu emisiunea din mediul online, se pare că aceasta nu a funcționat conform așteptărilor.

Potrivit wowbiz.ro, Nicolae Ionuț Pascu, pe numele din buletin, a avut o cifră de afaceri cu firma lui de 341.022 lei și o pierdere de 109.585 lei (cu 200.000 de lei mai puțin decât în anul precedent, când a ieșit pe profit). Datoriile firmei au crescut până la 356.921 lei iar numărul angajaților a scăzut de la 9 la 3.

Potrivit aceleiași surse, și cea dea doua firmă deținută de artist a avut de suferit. Deși a avut cifre mai modeste, a înregistrat un mic profit, de 10.506 lei (la o cifră de afaceri de 105.594 lei).

Pe lângă faptul că nu au mai fost concerte și evenimente, Pepe a încheiat și contractul cu Antena 1: ”Nu mai am contract cu Antena de mult timp, dinainte de pandemie și nici cu vreo altă televiziune. Și nici nu-mi trebuie, cine se uită acum la TV? În plus, nici timp nu am”, a declarat Pepe pentru impact.ro.

 

Pepe își dorește și cel de-al treilea copil

 

Recent, Pepe a vorbit despre planurile sale de viitor. Artistul a mărturisit că este pregătit să o ia de la capăt și să ajungă din nou în fața altrului. Mai mult decât atât, fostul soț al Ralucăi Pascu a declarat că își dorește să devină tată pentru a treia oară. Acesta este de părere că nu trebuie să-și priveze următoarea parteneră de acest lucru, din cauza faptului că el are deja doi copii.

”Normal că-mi doresc să mă căsătoresc din nou cu acte. Dacă aș avea o relație, care este extrem de posibilă, până la urmă, poate mai urmează încă un copil, nu ai de unde să știi... Dar ce facem, mă? Ne castrăm? Ne eutanasiem? Dacă așa vrea Dumnezeu! Dar de ce? Dar de ce privezi următoarea iubită, următoarea relație de frumusețea de a avea un copil? Adică eu am deja doi! Ar fi super egoist din partea mea! De ce să nu oferi șansa fiecărei femei din viața ta? Te plimb, te respect, îți fac copii, dar fii cuminte! Fii cuminte și iubește-mă”, a declarat Pepe la Xtra Night Show, de la Antena Stars.

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel