Pepe, primele declarații după ce a fost surprins fără verighetă: "Mâine o pun înapoi"

Data publicării:
Pepe și Raluca Pastramă, sursa foto Instagram
Descriere foto: Pepe și Raluca Pastramă, sursa foto Instagram

Pepe a făcut noi declarații despre divorțul de Raluca Pastramă. Artistul a dezvăluit motivul pentru care nu a mai purtat verighetă.

Divorțul dintre Pepe și Raluca  a șocat lumea showbizului românesc. Anunțul despărțirii a fost făcut de către artistul, în luna noiembrie a anului trecut, prin intermediul unui filmuleț postat pe canalul său de YouTube.

”Eu alături de Raluca nu mai vom mai parcurge acealași drum, mai exact vom divorța în curând. Este o decizie asumată. A hotărât să pună punct relației. Nu mai locuim împreună de mai bine de două săptămâni.Vrem să avem o relație civilizată în continuare pentru copiii noștri, vom merge la notar, nu există niciun fel de proces, litigii și alte speculații. Nu există un motiv major, nu există un motiv real, dar dacă nu se mai poate, nu se mai poate. Am încercat, am făcut tot posibilul. ”, a spus artistul pe canalul său de YouTube, în luna noiembrie a anului trecut.

Recent, fanii au observat un detaliu și anume, faptul că artistul a renunțat la verighetă. Pepe a mărturisit că poartă în continuare verigheta, deoarece este un accesoriu care îi place, însă, la unele filmări a fost nevoit să o dea jos și nu a putut să o poarte o perioadă.

”Am văzut-o și pe aia cu ”Pepe a renunțat la verighetă”… Mâine o s-o am. Mie mi se pare fix un accesoriu, adică mie îmi place, o s-o port, n-o am acum la mână pentru că am avut filmări și n-am putut s-o port. De vreo 4-5 zile n-am mai pus-o pe mână dar asta nu înseamnă că mâine n-o pun înapoi”, a spus Pepe la emisiunea sa de pe YouTube.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel