Pepe, plan inedit după pandemie. Ce intenționează artistul să facă: "Este a doua mea familie"

Data publicării:
Pepe, sursa instagram
Descriere foto: Pepe, sursa instagram

Pepe are planuri mari după pandemie. Artistul le-a dezvăluit totul fanilor.

Pepe a uimit pe toată lumea cu felul în care și-a revenit după divorțul de Raluca Pastramă. Deși artistul mai are momente când îi este extrem de greu, acesta își găsește tot felul de activități care să-l țină ocupat de la gândurile negative.

Artistul estre extrem de implicat în emisiunea online, care îi merge foarte bine. Acesta este impresionat de miile de oameni care îl urmăresc și consideră că acest lucru a fost un factor important în revenirea sa și în dorința cu care a continuat să activeze în domeniu. Pepe a declarat că își dorește să facă o întâlnire cu toți fanii lui imediat după pandemie.

“Facem piese și mai urmează! Avem timp să înregistrăm la greu. Am cântat extrem de mult în pandemie. În fiecare duminică am concert online, iar joia am bar online. Azi îi am invitați pe Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu. Am deja un an de când fac asta și nu m-am oprit deloc. Se apropie de final „Te cunosc de undeva”, iar sâmbătă acum va fi difuzată ediția specială. L-am interpretat pe Andreescu, cu piesa „oameni”. Când e vorba despre o piesă cu încărcătură emoțională, e clar că îmi place să cânt. Contează mult ca artist să rămână ceva în urmă. Eu cânt tot ce vrea lumea.

Ce am prezentat acum e nou, e lansată într-o altă formă, e altceva. Nu am căutat comercial, ci altceva. Comunitatea de pe net e constantă, e reală și din ce în ce mai mare – familia mea online. Mi-au dat curaj, prospețime și ambiție. Abia aștept să înceapă treaba și chiar aș vrea să fac o întâlnire cu toții. De Paști am stat cu familia, cu copiii. Duminică am avut o întâlnire specială online, apoi am stat cu copiii, iar pe urmă am plecat la munte două zile. În rest, e activitate! Până și eu ieri am fost plecat până aseară la munte. Urmează să promovez piesa mai departe”, a spus Pepe la Neatza cu Răzvan și Dani.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel