Pepe, noi detalii despre sarcina iubitei lui: Este o știre falsă că este însărcinată în 7 luni

Data publicării:
Sursa foto: Yasmine Ody/ instagram
Descriere foto: Sursa foto: Yasmine Ody/ instagram

Recent, Pepe a dezvlăluit faptul că iubita lui este însărcinată și vor avea un băiețel.

După ce a divorțat de fosta lui soție, Raluca Pastramă, cântărețul și-a refăcut viața și pare mai împlinit ca niciodată. Recent, Pepe a dezvăluit și faptul că Yasmine l-a făcut tătic pentru a treia oară. Cei doi vor avea împreună un băiețel, informație pe care apropiații cuplului o știau din decembrie, informează Click!. Pepe spune totuși că nu toate informațiile apărute în presă sunt reale, iar iubita lui nu este însărcinată în 7 luni. 

„Sunt foarte mândru și fericit! Suntem foarte fericiți! Dumnezeu le așează cum știe el mai bine! Am știut și eu cu cine să împart știrea, cei din familia mea și prietenii mei apropiați știau, apoi mi-am asumat ce am vorbit cu cei din familia Pepe online, abonații mei de pe contul de youtube și de pe pepe.ro, toți cei care au participat la toate evenimentele online pe care le-am susținut pe timpul celor 2 ani de pandemie, am o întreagă familie acolo care m-au sprijinit și au susținut tot ceea ce am făcut. Lor le-am împărtășit secretul undeva prin luna decembrie, la final.

Este o știre falsă că este însărcinată în 7 luni, e în 5 luni, cam așa, pe mine nu m-a întrebat nimeni detalii, așa au scris! Și chiar m-am bucurat că s-a ținut secretul și că timp de o lună și jumătate nu a răsuflat vestea în presă.”, a declarat Pepe, pentru Click!.

Fetițele artistului, nerăbdătoare să-și cunoască fratele

Tot sursa citată informează că Maria și Rosa, fetele care au rezultat în urma căsniciei cu Raluca Pastramă, sunt foarte nerăbdătoare să își cunoască fratele. Cele două au o relație apropiată cu iubita tatălui lor și chiar i-au și mângâiat burtica Yasminei, la îndemnul artistului.

Raluca Pastramă este însărcinată

După vestea că Pepe va fi tătic pentru a treia oară, de data acesta de băiețel, Raluca Pastramă a dat și ea vestea cea mare. Vedeta s-a afișat cu o burtă mai mare decât în mod normal iar,  ulterior, a confirmat vestea cea mare, potrivit Spy News.

Fosta soție a lui Pepe și-a refăcut și ea viața în urma divorțului, iar cu noul partener de viață va avea tot o fetiță.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel