Pepe își sărbătorește fiica. Artistul a transmis și un mesaj emoționant: "Este specială"

Data publicării:
Pepe, sursa foto Instagram
Descriere foto: Pepe, sursa foto Instagram

Sărbătoare mare în familia lui Pepe. Artistul își sărbătorește astăzi fiica cea mare.

Pepe este în culmea fericirii. Astăzi, fetița sa ce mare, Maria, își sărbătorește ziua de naștere. Aceasta a împlinit nouă ani și toată atenția este îndreptată către ea. Cu această ocazie specială, Pepe i-a transmis fiicei sale și a Ralucăi Pascu cea mai frumoasă și emoționantă urare.

„Pentru fetița mea plină de iubire, pentru sufletul ei bun care îmi caută privirea mereu și mă face fericit cu dragostea ei, pentru primul meu copil pe care-l divinizez , pentru ea “inima mea” pentru Maria LA MULȚI ANI!!!

Astăzi împlinește 9 ani și sper să fie fericita toată viața , să zâmbească mereu, să iubească și să fie iubită de toată lumea pentru ca este speciala… este născuta si protejata de Sf. Maria”, a scris Pepe, pe rețelele de socializare.

 

 

Pepe își dorește și cel de-al treilea copil

 

Artistul a mărturisit că este pregătit să o ia de la capăt și să ajungă din nou în fața altrului. Mai mult decât atât, fostul soț al Ralucăi Pascu a declarat că își dorește să devină tată pentru a treia oară. Acesta este de părere că nu trebuie să-și priveze următoarea parteneră de acest lucru, din cauza faptului că el are deja doi copii.

Pepe a precizat că vrea să mai facă un copil cu viitoarea lui parteneră, asta dacă și ea își va dori acelasi lucru. De asemenea, artistul a ținut să menționeze și ce calități își dorește să aibă femeia cu care va ajunge din nou în fața altarului. Acesta vrea de la următoarea parteneră să-l iubească, să-l respecte, dar mai ales și cel mai important, să fie cuminte.

”Normal că-mi doresc să mă căsătoresc din nou cu acte. Dacă aș avea o relație, care este extrem de posibilă, până la urmă, poate mai urmează încă un copil, nu ai de unde să știi... Dar ce facem, mă? Ne castrăm? Ne eutanasiem? Dacă așa vrea Dumnezeu! Dar de ce? Dar de ce privezi următoarea iubită, următoarea relație de frumusețea de a avea un copil? Adică eu am deja doi! Ar fi super egoist din partea mea! De ce să nu oferi șansa fiecărei femei din viața ta? Te plimb, te respect, îți fac copii, dar fii cuminte! Fii cuminte și iubește-mă”, a declarat Pepe la Xtra Night Show, de la Antena Stars.

 

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel