Pepe își dorește și cel de-al treilea copil. Artistul a dezvăluit și ce atuuri trebuie să aibă viitoarea soție: ”De ce să nu oferi șansa fiecărei femei din viața ta?”

Data publicării:
Pepe, sursa foto Instagram
Descriere foto: Pepe, sursa foto Instagram

Pepe și-a surprins fani după ce a declarat că își doresc să devină tată din nou. Artistul a dezvăluit și cum trebuie să fie viitoarea lui soție.

Recent, Pepe a vorbit despre planurile sale de viitor. Artistul a mărturisit că este pregătit să o ia de la capăt și să ajungă din nou în fața altrului. Mai mult decât atât, fostul soț al Ralucăi Pascu a declarat că își dorește să devină tată pentru a treia oară. Acesta este de părere că nu trebuie să-și priveze următoarea parteneră de acest lucru, din cauza faptului că el are deja doi copii.

Pepe a precizat că vrea să mai facă un copil cu viitoarea lui parteneră, asta dacă și ea își va dori acelasi lucru. De asemenea, artistul a ținut să menționeze și ce calități își dorește să aibă femeia cu care va ajunge din nou în fața altarului. Acesta vrea de la următoarea parteneră să-l iubească, să-l respecte, dar mai ales și cel mai important, să fie cuminte.

”Normal că-mi doresc să mă căsătoresc din nou cu acte. Dacă aș avea o relație, care este extrem de posibilă, până la urmă, poate mai urmează încă un copil, nu ai de unde să știi... Dar ce facem, mă? Ne castrăm? Ne eutanasiem? Dacă așa vrea Dumnezeu! Dar de ce? Dar de ce privezi următoarea iubită, următoarea relație de frumusețea de a avea un copil? Adică eu am deja doi! Ar fi super egoist din partea mea! De ce să nu oferi șansa fiecărei femei din viața ta? Te plimb, te respect, îți fac copii, dar fii cuminte! Fii cuminte și iubește-mă”, a declarat Pepe la Xtra Night Show, de la Antena Stars.

Cântărețul a mărturisit că a învățat câte ceva de la toate femeile care au trecut prin viața lui și că toate relațiile l-au făcut un om mai bun.

”Și ca să insufli copiilor ce înseamnă, de fapt, dragoste adevărată și respectul pentru partener, nu trebuie să vadă exemplul ăla în casă, ca să știe pe viitor cum este o relație? Trebuie să promovăm iubirea în toate formele lăsate de Dumnezeu! Toate relațiile m-au făcut mai bun! De la femeile cu care am fost de-a lungul timpului am avut foarte multe de învățat. Am văzut multe și pe partea bărbaților, mai mari decât mine și am văzut și greșelile lor. Nu sunt perfect”, a mai spus artistul.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel