Pepe împlinește astăzi 43 de ani. Ce mesaj emoționant i-a transmis iubita lui, Yasmine Ody: ”Sufletul meu!”

Data publicării:

Iubita lui Pepe a postat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare, cu ocazia zilei de naștere a artistului.

Pepe își sărbătorește astăzi ziua de naștere, împlinind vârsta de 43 de ani. Artistul se află în una dintre cele mai frumoase perioade din viața lui, pentru că a devenit de curând tăticul unui băiețel perfect sănătos. Solistul este în culmea fericirii de atunci, iar asta se vede din fiecare nouă postare făcută de acesta pe rețelele de socializare. Cea care i-a fost alături lui Pepe la miezul nopții și care i-a făcut și prima urare este, după cum era firesc, iubita lui, Yasmine. Aceasta a și postat o poză pe rețelele de socializare, unde și-a exprimat cele mai profunde gânduri față de tatăl copilului ei.

''La mulți ani, sufletul meu!'', a scris Yasmine Ody pe rețelele de socializare.

Pepe a devenit tată pentru a treia oară recent

Artistul și Yasmine au devenit părinții unui băiețel perfect sănătos, în urmă cu aproximativ o lună și două săptămâni. Cântărețul nu-și mai încape în piele de fericire de atunci, mai ales pentru faptul că a devenit tătic de băiat. Pepe mai are două fetițe din mariajul cu Raluca Pastramă. 

Cel care a dat vestea cea mare atunci a fost chiar jurnalistul Cristi Brancu, care a anunțat în emisiunea lui că Pepe a devenit tată de băiat, pe data de 7 iunie 2022. Conform primelor informații făcute publice în cadrul emisiunii „Exclusiv VIP', Yasmine a născut un băiețel perfect sănătos, care a primit nota 10 la venirea pe lume, micuțul cântărind 2,7 kilograme.

Deși, inițial artistul nu a vrut să dezvăluie chipul băiatului său, acesta le-a făcut o surpriză fanilor săi. Pepe este foarte activ pe rețelele de socializare și împărtășește multe momente emoționante cu urmăritorii lui din mediul online, iar de data aceasta le-a arătat primele imagini cu mezinul familiei. 

„Mic și somnoros”, a scris artistul îndreptul imaginii cu micuțul, în timp ce aceștia se aflau deja în prima vacanță în 3, pe litoralul românesc. 

Poate te interesează și: Gabriela Prisăcariu, pe mâinile medicilor esteticieni. La ce procedură a apelat soția lui Dani Oțil

Artistul își dorește un botez cât mai restrâns

Chiar dacă până acum era adeptul petrecerilor cât mai mari, cu invitați cât mai celebri, din toate domeniile, acum, Pepe spune că vrea să se rezume la ceva discret, alături de persoanele importante din viața lui.

„Va fi cât se poate de discret și cât se poate de normal, încerc să mă bucur de familia mea, încerc să fiu cât mai prezent în viața celor care mă iubesc și mă respectă, să le transmit tot ceea ce e important pentru noi”, a mai dezvăluit Pepe într-un interviu la Antena Stars.

Raluca Pastramă a devenit și ea mămică

Raluca Pastramă și soțul ei, Ibrahim, au devenit și ei părinți, chiar la câteva zile după ce Pepe și-a mărit familia.

Bruneta a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă, partenerul acesteia fiind cel care a făcut și marele anunț, pe pagina sa oficială de Instagram. Acesta a postat și prima fotografie cu bebelușul, unde a dezvăluit numele deosebit pe care îl va purta fetița, nemaiîntâlnit în showbiz.

”Dumnezeu m-a binecuvântat oferindu-mi multe lucruri pentru care îi mulțumesc, dar tu, minunea mea, ești binecuvântarea cea mai mare! #Maryam”, a scris soțul Ralucăi Pastramă pe Instagram.

Bianca Drăgușanu, reacție în scandalul vergeturilor: ”Nu cred că există femei fără celulită”. Ce le recomandă vedeta femeilor care se confruntă cu această problemă



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel