Pepe, dezvăluire INEDITĂ din trecut. Artistul a fost ARESTAT de poliție

Data publicării:
Pepe, sursa instagram
Descriere foto: Pepe, sursa instagram

Pepe a făcut o dezvăluire neașteptată din trecutul lui. Artistul a ajuns să fie reținut de către poliție.

Pepe este unul dintre cei mai apreciați artiști din România. O fire sinceră și directă, vedeta le povestește fanilor tot ce se întâmplă în viața lui.

Din cauza pandemiei de coronavirus, artistul și-a creat propriul canal de youtube, acolo unde face săptămânal o emisiune online la care participă tot felul de invitați. Recent, Pepe le-a povestit fanilor cum a reușit să ajungă pe mâna poliției. Acesta a mărturisit că a fost prins în timp ce fura. Întreaga povestioară a fost dezvăluită cu tatăl său , Ion Pascu, chiar în ziua aniversării  celor doi.

Recent,  tatăl lui Pepe a fost chemat în cadrul emisiunii lui Pepe, acolo unde au dezbătut tot felul de subiecte, dar și amintiri din copilărie. La un moment dat, prin amintirile depănate, cei doi și-au amintit cum a ajuns Pepe pe mâna poliției.

Tatăl artistului a povestit că Pepe a plecat să își cumpere înghețată, împreună cu sora sa, Loredana, însă a ajuns în mașina poliției, după ce acesta a furat un biberon de pe raftul magazinului.

"S-au dus Pepe şi cu Loredana mea să îşi cumpere ceva, le dădusem bani pentru îngheţată. Apoi, a venit Loredana plângând că Pepe e în maşina de Poliţie. Luase un biberon pentru Franco, plângea", a povestit tatăl lui, la Bar Online.

Îl băgasem în sân, m-a luat Poliţia pentru că am furat un biberon. Comedia de pe lume", a recunoscut şi Pepe.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel