Pepe, detalii neștiute din căsnicia cu Oana Zăvoranu. Cum a aflat artistul că îl înșela cu Tudy: „Mergeam în spatele lor”

Data actualizării: | Data publicării:
Oana Zăvoranu, Pepe, colaj, sursa foto Instagram
Descriere foto: Oana Zăvoranu, Pepe, colaj, sursa foto Instagram

Pepe și-a deschis sufletul și a vorbit despre momentul când a aflat că Oana Zăvoranu îl înșela cu Tudy. 

Pepe a povestit în cadrul unui joc de noroc alături de câțiva prieteni amănunte neștiute din căsnicia cu Oana Zăvoranu. Artistul a dezvăluit cum a reacționat aceasta când a fost prinsă în mașină cu amantul. Cei doi s-au despărțit în urmă cu 11 ani, printr-un divorț presărat cu multe acuzații de infidelitate. Chiar dacă a trecut foarte mult timp, Pepe și-a făcut curaj și a deschis cea mai veche rană a sa. Artistul a povestit foarte amănunțit detalii din perioada când Oana Zăvoranu îl înșela cu Tudy. 


„Dacă afli că nevastă-ta, când tu nu ești acasă, îți zice că se duce la o prietenă, ce faci? Te convingi că așa e. Am stat vreo 3 ore până a ieșit de la un apartament, eu știam că am mai fost acolo, dar ieșea singură. La un moment dat a ieșit cu el și am zis gata, acum am făcut flagrantul. Eu eram plecat din București, și eu mincinos. Faza dură a fost că eu mergeam în spatele lor și vorbeam cu ea la telefon. Era parcat în fața casei lui și eu parcat în spatele lor și ea aștepta să închid eu telefonul să își poată lua la revedere de la el, iar eu nu-i lăsam”, a povestit Pepe.


Artistul a suferit foarte mult în urma relației cu Oana Zăvoranu. Chiar dacă acum fericirea lui sunt cele două fetițe pe care le are, artistul nu poate uita momentul când a prins-o pe Oana în mșină cu un alt bărbat. 


„Vorbeam cu ea orice, dar nu voiam să închid. A avut la un moment dat o tentativă din asta de a ridica tonul la mine. Și am zis <>. M-am dat jos și i-am bătut în geam. Am zis <<Băi boss..oricum știu tot, iubește-o și tu 10-15% din cât am iubit-o eu, respect-o și duceți-vă mai departe>> și am plecat”, a povestit artistul. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel