Pepe a refuzat să participe la Survivor România. Motivul este unul INCREDIBIL: "Fac urât de tot, nu mă pot abţine"

Data publicării:
Pepe, sursa instagram
Descriere foto: Pepe, sursa instagram

Pepe a dezvăluit motivul pentru care a refuzat să participe la Survivor România. Nimeni nu se aștepta la asta.

Pepe se numără printre cei mai iubiți și apreciați artiști de la noi și se bucură de un mare succes pe plan profesional. Vedeta se pregătește acum pentru sezonul 16  „Te Cunosc de Undeva”. 

Acesta a fost invitat să participe la cea mai acerbă competiție Survivor România 2021, însă acesta a refuzat, motivul fiind unul cât se poate de sincer. Artistul a mărturisit că nu poate să stea fără telefon și că stă foarte prost cu nervii. Acesta a mai spus că un alt motiv este mâncarea și că nu ar rezista să îndure toate regulile.

 

 „Cum să trăiesc patru luni fără telefon?! Eu îmi ştiu limitele, fac urât de tot, nu mă pot abţine.

Sunt om echilibrat până mă enervez sau faci mişto de mine. După aia, mă transform. De asta nici nu am vrut să particip la niciun show din asta, gen Survivor sau Asia Express. Am fost la nişte negocieri şi când am auzit că nu am mâncare, nu am telefon, nu am acces la nimic. Am renunţat! Eu trebuie să îmi fac damblalele. Trebuie să mănânc, eu mă descurc. Dar să mă lase în pace să fac ce vreau eu”, a spus Pepe, în emisiunea sa Barul online.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience