People’s Choice Awards 2021: Dwayne ‘The Rock’ Johnson va primi titlul “The People’s Champion”

Data publicării:
Dwayne Johnson, sursa instagram
Descriere foto: Dwayne Johnson, sursa instagram

E! anunță că Dwayne ‘The Rock’ Johnson, star din industria divertismentului, filantrop, antreprenor și fost luptător WWE, va primi trofeul “The People’s Champion” la ediția de anul acesta a Galei People’s Choice Awards.

Cu 15 nominalizări la People’s Choice Awards și cu două trofee câștigate, Dwayne ‘The Rock’ Johnson este premiat pentru contribuția sa din domeniul divertismentului, activitatea sa antreprenorială și susținerea constantă a cauzelor umanitare care implică familii și copii aflați în dificultate. Gala People’s Choice Awards 2021 este transmisă în direct de E! în noaptea de marți spre miercuri, 7 decembrie, de la 4:00 a.m, din Barker Hangar în Santa Monica, CA.

“Dwayne Johnson este unul dintre cei mai îndrăgiți actori ai vremurilor noastre, care a atins un succes în carieră fără precedent.” a declarat Jen Neal, Executive Vice President, Entertainment Live Events, Specials & E! News, NBCUniversal Entertainment Television and Streaming. “Într-o perioadă plină de incertitudine, el a demonstrat o abilitate fantastică de a aduce bucurie și a face publicul să râdă în ciuda circumstanțelor. Prin implicarea sa în cazuri sociale și prezența sa internațională din social media, a devenit un exemplu pentru foarte mulți și persoana perfectă pentru a primi titlul ‘The People’s Champion’ anul acesta.”

Dwayne Johnson este un inovator care continuă să se bucure de un mare succes în divertisment, în timp ce se ocupă de un portofoliu de afaceri extrem de vast și divers. Este CEO și co-fondator pentru Seven Bucks Companies, o companie dedicată divertismentului pe mai multe platforme, concentrată pe autenticitate, pasiune și povești. Cel mai recent produs lansat în colaborare cu Netflix este filmul “Red Notice”, care a doborât recorduri de vizionare. 

Dwayne Johnson și Seven Bucks Productions au lucrat în parteneriat cu Disney pentru cea mai mare premieră de vara aceasta, “Croazieră în junglă” (Jungle Cruise). Recent a încheiat filmările pentru franciza “Black Adam”, o colaborare New Line/DC și, în prezent, lucrează la producția sezonului doi din “Young Rock”, creat de Nahnatchka Khan și Jeff Chiang și cu Johnson și Seven Bucks Productions în rolul de producători executivi. 
Printre producțiile de succes la care Dwayne Johnson și-a adus aportul se numără: “Jumanji: Aventură în junglă” (Jumanji: Welcome to The Jungle) realizată de Sony și “Jumanji: Nivelul următor” (Jumanji: The Next Level), care au adus pentru Seven Bucks Productions cel mai mare succes la debut și încasări de 1.7 miliarde de dolari la nivel mondial. “Hobbs & Shaw” este un alt film de succes, produse de Universal, care a fost pe primul loc în box office timp de patru săptămâni și a realizat încasări de 700 de milioane de dolari în întreaga lume. Tot aici trebuie menționate și filmele “Infernul din zgârie-nori” (Skyscraper/Legendary), “Rampage: Scăpaţi de sub control” (Rampage / New Line Cinema), “Agenţi aproape secreţi” (Central Intelligence) și colaborări foarte cunoscute cu Disney inclusiv pentru “Vaiana” (Moana).


Pe lângă succesul din industria filmului și a televiziunii, Dwayne Johnson se bucură de reușite notabile și în afaceri. Cu filme ce au realizat încasări de peste 10 miliarde de dolari în întreaga lume, Dwayne Johnson este unul dintre preferații publicului cu un CV extrem de vast și versatil. În august 2020, Johnson s-a asociat cu Dany Garcia și RedBird Capital pentru a cumpăra liga profesionistă de fotbal XFL și este și fondatorul Siete Bucks Spirits, o companie pe acțiuni din portofoliul căreia face parte Teremana Tequila, lansată în martie 2020 și care a doborât recorduri de vânzare în industria băuturilor alcoolice. În asociere cu Dany Garcia, Dave Reinzi și John Shulman de la Juggernaut Capital a fondat și compania ZOA Energy. A lansat și colecția de echipament sportive Project Rock, în colaborare cu Under Armour, bazată pe autenticitate, muncă și aproprierea de consumator. Filozofia sa de viață și implicarea totală în proiecte a îmbogățit portofoliul de produse a companiei Under Armour cu noua colecție de haine și încălțăminte pentru sport.

În calitate de filantrop, Dwayne Johnson este ambasador pentru fundația Make-A-Wish și a îndeplinit vise alături de ei de peste 20 de ani. Este implicat și în fundația The Starlight Children, care ajută peste 60 de milioane de copii cu bolnavi cronice sau în fază terminală din întreaga lume. Nu ezită să acorde în orice moment sprijinul și familiilor și copiilor aflați în afara organizațiilor de binefacere. 

Festivitatea de premiere 2021 People’s Choice Awards este difuzată în noaptea de marți spre miercuri, 7 decembrie, începând cu 2021 People’s Choice Awards: Live From E! de la 02:00 a.m. și continuând cu ceremonia de la 4 a.m. Reluare galei este programată miercuri, pe 8 decembrie, de la ora 22:00.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel