People's Choice Awards 2021: Dwayne Johnson şi filmul ''Black Widow'', printre câştigătorii principali ai galei

Data publicării:
Dwayne Johnson, foto Instagram
Descriere foto: Dwayne Johnson, foto Instagram

Actorul american Dwayne "The Rock" Johnson, filmele "Black Widow" şi "Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings" şi serialul TV "Loki" s-au numărat printre marii câştigători ai ediţiei din acest an a galei People's Choice Awards, care a avut loc marţi seară în oraşul californian Santa Monica.

Numeroase vedete de film, televiziune şi din industria muzicală au asistat marţi seară la această gală ai cărei câştigători sunt votaţi de public şi care a avut loc la Barker Hanger din Santa Monica.

Prezentată de actorul de comedie Kenan Thompson, gala People's Choice Awards a recompensat cele mai bune producţii din industria de divertisment şi cele mai interesante momente din cultura pop. Printre ceilalţi prezentatori ai evenimentului s-au aflat Cardi B, Jojo Siwa, Laverne Cox, Lil Rel Howery, Leslie Jones, Chase Stokes şi Tracee Ellis Ross.

Actorul Dwayne "The Rock" Johnson a câştigat două trofee, impunându-se la categoriile "cel mai bun star de film al anului" şi "cel mai bun star de comedie al anului", datorită rolului interpretat într-o producţie Disney - "Jungle Cruise".

Organizatorii i-au recompensat pe Halle Berry cu trofeul The People's Icon, pe Dwayne Johnson cu premiul The People's Champion, pe Kim Kardashian West cu distincţia The Fashion Icon, iar Christina Aguilera a primit trofeul Music Icon - un premiu aflat la ediţia sa inaugurală.

 

Christina Aguilera a susţinut un recital în care a intepretat unele dintre marile ei succese muzicale, precum şi câteva cântece de pe următorul său album de studio, care conţine doar single-uri în limba spaniolă. Blake Shelton, desemnat cântăreţul country al anului, a interpretat noul lui single, "Come Back as a Country Boy", iar H.E.R. i-a adus un tribut muzical cântăreţului Marvin Gaye, un artist legendar din istoria casei de discuri Motown.

"Black Widow" a fost desemnat cel mai bun film al anului, producţia "Free Guy" s-a impus la categoria "cea mai bună comedie a anului", în timp ce lungmetrajul "Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings" a triumfat la categoria "cel mai bun film de acţiune al anului", iar "Cruella" a câştigat premiul People's Choice pentru cel mai bun film dramatic al anului.

Scarlett Johansson a fost desemnată cel mai bun star feminin de film din 2021 datorită interpretării sale din pelicula "Black Widow".

Producţia de televiziune "Loki" s-a impus la categoria "serialul TV al anului", în timp ce "Grey's Anatomy" a triumfat la categoria "cel mai bun serial TV dramatic" şi "Never Have I Ever" a primit premiul pentru cel mai bun serial TV de comedie din 2021.

Cei mai buni actori de televiziune au fost desemnaţi Tom Hiddleston, pentru rolul din serialul "Loki", şi Ellen Pompeo, pentru interpretarea sa din serialul "Grey's Anatomy".

În ceea ce priveşte industria muzicală, principalele trofee au fost câştigate în acest an de Lil Nas X (cântăreţul anului), Adele (cântăreaţa anului) şi BTS (grupul anului).

Cântecul anului 2021 a fost desemnat single-ul "Butter" din repertoriul grupului BTS, albumul anului este materialul discografic "Sour", lansat de Olivia Rodrigo, iar premiul pentru cel mai bun videoclip muzical a fost câştigat de "Butter" (BTS).

În cultura pop, cântăreaţa Britney Spears a fost votată starul reţelelor de socializare în 2021, iar cel mai special moment pop din acest an a fost desemnat episodul TV "Friends: The Reunion", relatează Agerpres.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel