Pentru ce e recunoscătoare fiecare Zodie. Semnele zodiacale de ziua mondială a recunoștinței

Data publicării:
Sursa foto: unsplash, autor name_ gravity
Descriere foto: Sursa foto: unsplash, autor name_ gravity

Pe 21 septembrie sărbătorim ziua mondială a recunoștinței. Calitățile acestui sentiment sunt foarte bine puse în evidență de terapeuții din întreaga lume, dar și de mișcările spirituale de tipul New Age. Dacă te simți recunoscător pentru lucrurile mici și nu observi doar neajunsurile, s-ar putea să îți dai seama cât de norocos ești. Iată pentru ce este recunoscător fiecare semn zodiacal.

În fiecare an, pe 21 septembrie, celebrăm Ziua mondială a recunoştinţei (#WorldGratitudeDay), o ocazie binevenită pentru a permite atât cetăţenilor, cât şi organizaţiilor din cadrul societăţii să celebreze semnificaţia largă a recunoştinţei într-o varietate de moduri. Puţină recunoştinţă ne poate duce departe. Este important ca oamenii să se simtă apreciaţi pentru tot ceea ce fac şi există, totodată, numeroase alte beneficii asociate cu a ne oferi recunoştinţa. Ştiaţi, de exemplu, că recunoştinţa este, de fapt bună şi pentru propria sănătate? A fi recunoscător are drept rezultat o serie întreagă de beneficii emoţionale şi fizice, putând stimula sistemul imunitar, scădea nivelul de stres şi îmbunătăţi somnul. Şi dacă aceste beneficii nu ar fi suficiente, recunoştinţa poate contribui, de asemenea, la îmbunătăţirea stimei de sine şi a abilităţilor profesionale şi sociale, dar şi la diminuarea simptomelor de depresie.

Pentru ce anume simte recunoștință fiecare semn zodiacal?

Berbec/ Ascendent în Berbec

Berbecii sunt recunoscători pentru propriul lor spirit de competiție. Sunt fericiți când au cu cine să se întreacă, sunt extrem de recunoscători pentru faptul că pot face mișcare în aer liber, dar și pentru mașina sau bicicleta lor. Nu în ultimul rând, sunt recunoscători, la un moment-dat, pentru familia lor, așa cum este ea.

Taur/ Ascendent în Taur

Taurii sunt recunoscători pentru că au ce pune pe masă, pentru hainele lor din materiale de calitate, dar și pentru mica grădină cu flori, sau plantele lor în ghivece. E posibil să simtă o mare doză de recunoștință pentru toți cei care au rămas în viața lor, dincolo de orice greutăți și obstacole. 

Gemeni/ Ascendent în Gemeni

Gemenii sunt recunoscători pentru cărți, pentru faptul că au reușit să facă studii undeva, pentru informațiile pe care le-au primit. Sunt extrem de mulțumiți pentru că prietenii le sunt alături și pentru că au mereu ceva în plan, nu rămân descoperiți. 

Citește continuarea pe ASTROSENS



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel