Penélope Cruz, dezvăluiri emoționante despre prietenia cu Salma Hayek. Cum a ajutat-o colega ei să treacă peste un moment dificil: „Suntem ca niște surori”

Data actualizării: | Data publicării:

Penélope Cruz a dezvăluit că  Salma Hayek a ajutat-o extrem de mult în momentul în s-a mutat în Los Angeles. 

În timpul unei apariții în episodul de joi al emisiunii The Ellen DeGeneres Show, Penélope Cruz, în vârstă de 47 de ani a declarat că prietenia sa de ani de zile cu Hayek, în vârstă de 55 de ani, a început atunci când colega ei a luat-o de la aeroport după ce a ajuns pentru prima dată în oraș.

Până în acel moment, cele două se știau din discuțiile telefonice - niciodată în persoană. Dar Hayek a avut totuși grijă să-i facă lui Cruz cea mai călduroasă primire posibilă.

""Am venit aici pentru a face un film, aveam bilet de întoarcere, așa că veneam aici pentru două luni și nu cunoșteam pe nimeni aici. Ea m-a luat de la aeroport și mi-a spus: "Nu te duci la un hotel, vii la mine acasă, pentru că la început este greu și te vei simți foarte singură", și-a amintit ea în emisiunea lui Ellen DeGeneres.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Salma Hayek Pinault (@salmahayek)


În cele din urmă, Cruz a acceptat oferta. "Așa că m-a dus la ea acasă", și-a amintit actrița, adăugând: "De aceea, acum suntem ca niște surori".

Cruz a recunoscut că a fost speriată când a ajuns pentru prima dată în sudul Californiei. Ea chiar a dormit în camera lui Hayek pentru început.

"Și am ajuns să dorm în camera ei pentru că eram speriată", continuă actrița. "Și știi, așa ne-am cunoscut. Și, pe deasupra, în mijlocul nopții, ea spune că o țineam de mână pentru că îmi era frică, nu știu, visam.", a povestit actrița.

Cruz și Hayek și-au consolidat prietenia pe ecran în comedia western Bandidas din 2006, o comedie uitată de toată lumea, în care joacă rolul unor hoți de bănci din Mexicul de la începutul secolului trecut.


"A fost uimitor că cineva pe care chiar nu-l cunoșteam s-a asigurat că mă va lua de la aeroport și nu m-a lăsat să merg la hotel", spune Cruz. "Mi-a spus: 'Fie că vrei sau nu, nu mă cunoști, dar vei veni la mine acasă'. Nu am de gând să te las singură'. O iubesc atât de mult, dar din prima zi a fost așa cu mine."


"E atât de drăguț", a intervenit DeGeneres, la care Cruz a răspuns: "Din prima zi, așa a fost cu mine".

De atunci,cele două actrițe au rămas apropiate. La începutul interviului, Cruz a spus că și-a adus recent copiii în vizită la casa lui Hayek, unde au avut ocazia să o cunoască și să o ajute să își hrănească bufnița de companie.

"Când mi-a spus că are una, am fost uluită", a spus Cruz, "pentru că, atunci când eram mică, bunica mea avea o vecină care avea o bufniță și eram foarte speriată de bufniță, dar întotdeauna am vrut să mă duc să o văd.

"Și apoi Salma are una acasă și ne invită să hrănim bufniți bufnița cu acești șobolani mici și să îi dăm fiicei mele să dea șobolanul bufniței. [A fost] un pic traumatizant pentru ea", a spus ea râzând.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel