Pelicula cu supereroi ''Eternals'' continuă să domine box-office-ul nord-american

Data publicării:
Eternals, captura foto Youtube/ sursa Marvel
Descriere foto: Eternals, captura foto Youtube/ sursa Marvel

Pelicula cu supereroi ''Eternals'', cea mai recentă producţie din universul Marvel, şi-a menţinut prima poziţie în box-office-ul nord-american, însă cu încasări de doar 27,5 milioane de dolari în cel de-al doilea weekend de prezenţă în cinematografe. 

În regia cineastei Chloe Zhao, laureată cu Oscar pentru "Nomadland" (2020), filmul, distribuit de Disney, a înregistrat una dintre cele mai semnificative scăderi ale încasărilor pentru un film Marvel în a doua săptămână de distribuţie, a relatat revista Variety.

Lungmetrajul, care aduce în prim-plan un grup de eroi nemuritori, trimişi de o forţă superioară pe Terra pentru a proteja umanitatea, obţinuse încasări de 71 de milioane de dolari în primul weekend de proiecţii, în pofida recenziilor împărţite, notează Agerpres. 

 

''Eternals'' are o distribuţie plină de staruri, printre care se numără actriţele Angelina Jolie, Salma Hayek şi Gemma Chan, dar şi vedeta serialului ''Game of Thrones'', Richard Madden.

"Clifford the Big Red Dog", o comedie despre aventurile din New York ale unui câine roşu uriaş şi ale tinerei sale stăpâne, a intrat pe locul al doilea în box-office, cu încasări de 16,4 milioane de dolari.

 

Acest lungmetraj adaptat după cărţile pentru copii ale lui Norman Bridwell înregistrează astfel o performanţă bună pentru un "film de familie", categorie extrem de afectată de pandemia de coronavirus.

Cu o distribuţie de asemenea plină de staruri, printre care Timothee Chalamet, Oscar Isaac şi Zendaya, ''Dune'', adaptarea romanului ştiinţifico-fantastic din 1965 semnat de Frank Herbert, ocupă locul al treilea în box-office cu încasări de doar 5,5 milioane de dolari pentru a patra săptămână în cinematografe (şi 93 de milioane de la lansare).

 

Pelicula spune povestea puternicei familii Atreides, desemnată să conducă o planetă unde este produsă "mirodenia", o misterioasă substanţă indispensabilă călătoriilor interplanetare.

Cel mai recent film din saga ''James Bond'', pelicula ''No Time to Die'' ocupă a patra poziţie, cu încasări de 4,6 milioane de dolari după şase săptămâni pe marile ecrane (şi 150 de milioane de dolari de la lansare).

 

Filmul cu Daniel Craig în rolul principal se menţine în box-office înaintea peliculei "Venom: Let There Be Carnage", aflată pe locul al cincilea, cu încasări de 4 milioane de dolari. Tom Hardy revine în rolul lui Eddie Brock, un jurnalist de investigaţii care capătă superputeri după întâlnirea cu extraterestrul "Venom".



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Cinematografie


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel