Pe Smiley îl cunoaște o țară întreagă, dar cum arată fratele său: „Ne completăm perfect”

Data publicării:
Smiley, foto Instagram
Descriere foto: Smiley, foto Instagram

Chiar dacă au relație extrem de apropiată, fratele lui Smiley preferă să nu iasă prea des în lumina reflectoarelor. 

Smiley se bucură de un succes uriaș în lumea muzicii. Artistul scoate hit după hit, iar piesele lui sunt mereu pe primele locuri în toate topurile muzicale. Dra nimeni nu știe că în spatele artistului se află un sprijin de nădejde, chiar fratele său. Filip Maria are 29 de ani și managerul studioului de producție muzicală al lui Smiley. 


Filip a fost premiat pentru perfomanțele sale manageriale chiar la finalul anului 2019. Acesta a fost distins cu mai multe premii, printre care „Managerul anului 2019 – Performanță în management de top”.


„Eu cred foarte mult în Filip și în viziunea lui asupra companiei HaHaHa Production. Studiază foarte mult, proiectează, face strategii, experimentează, aduce plusul de rațiune necesară într-o muncă artistică.


Suntem diferiți, el vorbește de profitabilitate, eu o mixez mereu cu creativitate și cred că suntem pe drumul cel bun, ne completăm perfect și îi mulțumesc pentru asta. Mă bucur că și piața industriilor creative i-a sesizat și premiat aportul”, a spus Smiley la scurt timp după ce fratele său a primit premiul, potrivit Viva.ro. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel