Pe cine a ales Florin Ristei pentru următoarea etapă X Factor: „Abia acum începe concursul!”

Ieri seară, mentorul grupei de fete, Florin Ristei, a fost pus în postura de a alege cele trei concurente care vor participa în următoarea etapă, Battle-urile. „Abia acum începe concursul”, a spus juratul seara trecută la X Factor.

Florin Ristei a aflat la începutul sezonului cu numărul zece X Factor, că va mentora grupa de fete. Seara trecută, juratul a decis concurenta care a întregit echipa sa din Bootcamp declarând: „Abeba Suardy mi-a fost alegerea pentru că are o voce exotică”. Rând pe rând, cele doisprezece fete au urcat pe scenă, iar nouă dintre ele au auzit cuvintele grele ale mentorului:

„Cred în tine, cred că poți să fii o artistă bună, dar nu îți dau niciun scaun”. Întrebat dacă există o diferență între a lucra cu fetele sau cu grupurile, juratul a răspuns: „E mult mai greu de lucrat cu fetele. Nu mă pricep prea bine la a gestiona partea emoțională”.

Concurentele care au reușit să-l impresioneze pe Florin Ristei prin voce, atitudine și pregătire au fost Betty Iordăchescu, Bryana Holinger și Daria Peltea. Săptămâna viitoare, telespectatorii pot urmări Bootcamp-ul adulților, grupă condusă în acest an de Loredana. 


Cei patru jurați au aflat încă de la începutul sezonului grupurile ale căror mentori vor fi. Astfel, Florin Ristei va fi mentorul grupei de Fete în timp ce Delia va lucra anul acesta cu Grupurile. Loredana va fi mentor al grupei de Mixt, iar Ștefan Bănică va avea sarcina să formeze o grupă de Băieți. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Dată: 13 noi 2021, 12:06 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience