Pe ce cheltuie Nicole Cherry cei mai mulți bani. Artista a recunoscut: „Le poți combina în mai multe feluri...”

Data publicării:

Nicole Cherry a dezvăluit pe ce investește cei mai mulți bani. 

Nicole Cherry este una dintre cele mai apreciate artiste. Vedeta este foarte atentă la felul în care arată, dar și ce ținute poartă. Într-un interviu recent, Nicole Cherry a mărturisit că nu poartă mereu haine de brand, iar pentru ea cel mai important este să se simtă bine și să-i vină bine, indiferent de prețul pe care îl au. 

Pe ce cheltuie Nicole Cherry cei mai mulți bani

„Să știi că nu am de fiecare dată haine de brand, nu cred că hainele de brand te pot ajuta de fiecare dată să ai o ținută bună. Poți să dai greș cu o ținută și cu haine de brand. Contează foarte mult stilul pe care îl abordezi, să ți se potrivească, în primul rând, pentru că eu cred că atunci când îți place o ținută și ți se potrivește, clar emani acest lucru, și să ai un stilist bun”, a mărturisit Nicole Cherry, pentru Antena Stars.

Nicole Cherry: „O rochie rareori se întâmplă să o port de două, trei ori”

„Da, sunt fană magazinelor de mass-market și găsiți la mine în garderobă multe produse de genul. În general, nu prea investesc prea mult în haine, ci mai mult în accesorii, bijuterii, genți, pantofi, acolo investesc mai mult pentru că mi se pare că le poți combina în mai multe feluri și le poți folosi de mai multe ori. În schimb, o rochie rareori se întâmplă să o port de două, trei ori”, a adăugat artista.

Nicole Cherry, probleme de sănătate

Nicole Cherry este foarte activă pe rețelele ede socializare, acolo unde împărtășește cu fanii tot ce se întâmplă în viața ei. Recent , artista le-a mărturisit fanilor că s-a ales cu o răceală zdravănă și cel mai rău o supără nasul, deoarece nu poate să respire. Cu toate astea, vedeta a precizat că va cânta în următoarea perioadă pentru că a rezolvat problemele cu răgușeala. 

Ulterior, Nicole Cherry a mărturisit că s-a dat cu un spray nazal, care a ajutat-o să respiere cât de cât mai ok. De asemenea, vedeta a ținut să facă și o glumă pe seama aspectului său. 

„Puteți să-mi dați un remediu pentru nas? Dacă se poate, până mine să-mi treacă de tot. Nu mai am probleme cu răgușeala, ceea ce înseamnă că o să pot cânta, dar nu mai pot cu nasul. Îmi vine să-l smulg. Efectiv îl urăsc. Este cea mai urâtă senzație posibilă. Îmi curge non-stop. Și ochii ... uitați-vă și voi cum sunt. Roșie. Rudolf.”, a explicat Nicole Cherry, pe InstaStory.

Nicole Cherry, despre cea mai mare teamă a sa

Nicole Cherry a devenit mamă la 23 de ani, are o carieră de succes. Cu toate astea, artista a recunoscut că merge la psiholog în momentul în care nu se simte bine din punct de vedere psihic.

Nicole Cherry a recunoscut că merge la psiholog

În urmă cu câteva luni, artista a fost invitată la podcastul lui Damian Drăghici, unde și-a deschis sufletul și a vorbit despre cea mai mare frică a sa. Mai exact, Nicole Cherry se teme să piardă oamenii care îi sunt dragi.

„Frica mea cea mai mare e să pierd oamenii dragi. Asta e cea mai mare frică! La un moment dat chiar am și urmat niște… am psiholog cu care mai vorbesc din când în când, când simt eu așa că o mai iau pe arătură pentru că teama asta mă copleșește câteodată”, a declarat Nicole Cherry, în cadrul podcastului lui Damian Drăghici.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel