Pe ce cheltuie Anda Adam cei mai mulți bani: "A făcut o investiție foarte mare". Logodnicul ei a dat-o de gol

Data publicării:
Sursa foto: Anda Adam, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Anda Adam, instagram

Logodnicul Andei Adam a dezvăluit pe ce cheltuia artista cei mai mulți bani.

Anda Adam și-a găsit fericirea în brațele altui bărbat după despărțirea de Sorin Niculescu. Artista și tatăl fiicei sale au decis să pună punct căsnicei lor, iar acum ea trăiește o poveste de dragoste alături de Yosif Eudor Mohaci.  Ba mai mult, Anda Adam a primit deja inelul de logodnă și se pregătește să îmbrace din nou rochia de mireasă. Pe lângă relația de cuplu, cei doi sunt și parteneri în afaceri. 

Anda Adam, despre domeniile în care activează

"Dacă ar fi să fac un top al activităților mele ar fi muzica, afacerile, sportul. Cam asta ar fi ordinea. Deși sportul e important și trebuie să fie zilnic, dar îl fac așa, îl pun în categoria rutina zilnică, cum e spălatul pe dinți. Atunci, muzica, afacerile, nu cred că aș putea să fac un top. Soțul este foarte important, e printre primele locuri acolo, soț, copii și după aceea facem și afaceri și restul lucrurilor care ne fac plăcere.", a declarat Anda Adam, în exclusivitate, pentru WOWbiz.ro.

Pe ce cheltuie Anda Adam cei mai mulți bani

Logodnicul artistei a dezvăluit pe ce cheltuie partenera sa cei mai mulți bani.

"Yosif: Momentan pe mine cheltuie cel mai mult. A făcut o investiție foarte mare în mine și acum sperăm să recuperez.

Anda Adam: Momentan, sunt cu inelul de logodnă, aici, pe mâna stângă, aștept să vină și verigheta. Sper că nu am investit cu sufletul tot ce aveam mai prețios în el și să rămân fără inel. Cam despre asta e vorba.

Yosif: Verigheta va fi surpriză. Încă nu știm sigur. Vă vom anunța când va fi momentul.", au spus cei doi pentru sursa citată.

Anda Adam: „Eu fără el nu pot, el fără mine nu poate”

„Ne completăm bine, nici nu prea avem de ales. Nouă ne plac afacerile, ne învârtim în zona asta. Așa că lucrurile trebuie să se întâmple împreună. Altfel nu se poate. Eu fără el nu pot, el fără mine nu poate. Vorba aceea, cine se aseamănă se adună!

La noi chiar a fost dragoste la prima vedere! Mă cam îndrăgostesc de el în fiecare zi. Deja sunt puțin panicată! Nu știu unde poate ajunge. Nu-mi dau seama care poate fi limita și capătul. Dar sper să nu existe capătul! Sper ca îndrăgosteala asta a mea de el în fiecare zi să nu se termine niciodată!”, a declarat Anda Adam, potrivit click.ro.

Anda Adam, detalii despre nuntă

Artista a recunoscut că este mai îndrăgostită ca niciodată și așteaptă cu nerăbdare să îmbrace din nou rochia de mireasă. 

„Nunta fi o surpriză, așa cum a fost și cererea în căsătorie. El mi-a copt-o mie, practic. Asul din mânecă va fi la el, nu la mine. Noi ne-am dus în Cappadocia ca să-i fac eu lui o surpriză, iar el m-a surprins cu inelul de logodnă. Stă periculos de bine la capitolul surprize. El e mereu cu un pas înaintea mea! N-am nicio șansă cu el! Lăsăm lucrurile să curgă natural pentru că în iubire despre asta este vorba. Nu trebuie să forțezi nimic.”, a mai spus Anda Adam.

Partenerul artistei a precizat că nu s-au hotărât încă dacă marele eveniment va fi în România sau în altă țară. 

„Va fi o nuntă «a la francoise», cam așa. Nu știu dacă va fi România sau în altă parte. Nu spun încă… surprize, surprize!” , a dezvăluit Yosif Mohaci.

 

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel