Pavel Stratan a împlinit 50 de ani. Ce mesaj emoționant i-a transmis Cleopatra

Azi, îndrăgitul interpret Pavel Stratan își sărbătorește azi ziua de naștere. Acesta a împlinit frumoasa vârstă de 50 de ani. Cu această ocazie, Cleopatra Stratan i-a transmis și un mesaj emoționant.

Pavel Stratan s-a născut pe 11 noiembrie 1970 în satul Nișcani, Călărași. În anul 2002, artistul și-a lansat primul său album „Amintiri din copilărie„, care i-a deschide ușile în lumea succesului muzical, iar datorită unui stil de muzică nonconformist, a devenit unul dintre cei mai de cunoscuți și îndrăgiți artiști de la noi, care a reușit să se facă remarcat și în afara țării.

Cu ocazia împlinirii a 50 de ani, Cleopatra Stratan a ținut să-și fericite tatăl și prin intermediul rețelelor de socializare. Adolescenta a publicat un mesaj plin de recunoștință și dragoste pentru tatăl ei, alături de câteva fotografii în care se află alături de tatăl ei.: „Tati...azi împlinești 50 de ani! Sunt anii pe care, jumătate din ei i-ai petrecut zi și noapte alături de mine! Îți doresc încă tot atâția ani înainte, să trăiești până îți vei vedea strănepoții. Îți mulțumesc pentru tot efortul și dragostea necondiționată! Te iubesc! La mulți ani!”, este mesajul Cleopatrei Stratan.

 

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 11 noi 2020, 12:42 | Categorie: Vedete
Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience