Pavel Bartoș recunoaște în ce investește banii: Singurele mele investiții majore sunt în...

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Pavel Bartoș, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Pavel Bartoș, Instagram

Pavel Bartoș a vorbit despre familia sa, dar și despre lucrurile cărora le atribuie cei mai mulți bani.

Pavel Bartoș Bartoș se poate mândri cu o familie minunată, fiind înconjurat de patru fete superbe. Chiar dacă are o carieră ce îl solicită extrem de mult, atât în televiziune, cât și în carieră, acesta profită din plin de momentele când este liber, pentru a petrece timp cu copiii săi.

"Îmi place să petrec timp alături de fetele mele, să fim în familie și să ne bucurăm de noi. 

Singurele mele investiții majore sunt în monopoly atunci când joc cu fetele. Și o dată am reușit să cumpăr Calea Victoriei, dar pe care am pierdut-o în favoarea Ritei, fetița mea mijlocie. În rest, singurele mele investiții sunt în mine și în creațiile mele, fie spectacole de teatru, fie producții cinematografice.", a povestit Pavel Bartoș potrivit tvmania       

Ce spune Pavem Bartoș despre Eva

Eva este cea mai mare fată a îndrăgitului om de televiziune, ce a împlinit anul acesta 18 ani și despre care tatăl ei are doar cuvinte de laudă. Totuși, Pavel Bartoș se consideră a fi un norocos în ceea ce le privește pe toate fetele, pentru că, spune el, sunt foarte cuminți și nu încearcă să facă lucruri care nu sunt specifice vârstelor lor, ca majoritatea copiilor din zilele de azi.

"Eva este un copil foarte bun, învață excelent, oricând aș putea să o las să aibă grijă de surorile ei mai mici. Așa că suntem norocoși cu ea. Rita și Sofia sunt și ele foarte cuminți, se bucură de copilărie și de tot ceea ce are viața de oferit la vârsta lor. Eu v-am zis: sunt un norocos al sorții!", a continuat acesta.

Pavel Bartoș, despre relația pe care o are cu Smiley pe platourile de filmare

Pavel Bartoș formează cu Smiley unul dintre cele mai îndrăgite cupluri de prezentatori de la noi din țară. Acesta explică faptul că niciodată nu-și pregătesc un moment, ci sunt mereu spontani și naturali.

"Așa cum îl surprind eu, așa și el pe mine. Niciodată nu știm ce facem în clipa următoare. Într-un mod miraculos, chiar dacă facem o boacănă, cumva e firesc să se întâmple așa și lumea ne place așa cum suntem. Buni, foarte nebuni… de fapt, naturali.", mai spune el.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel