Pavel Bartoș, IMPRESIONAT de gestul unor polițiști. Ce mesaj a primit prezentatorul TV din partea Ministerul Afacerilor Interne

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Pavel Bartos, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Pavel Bartos, instagram

Pavel Bartoș a fost impresionat de gestul unor tineri polițiști. Ulterior, Ministerul Afacerilor Interne i-a răspuns prezentatorului TV la felicitările sale.

Pavel Bartoș este unul dintre cei mai apreciați prezentatori TV. Acesta este foarte activ pe rețelele de socializare, acolo unde împărtășește cu fanii tot ce se întâmplă în viața lui. Recent, Pavel Bartos le-a povestit fanilor săi că a fost impresionat de gestul pe care doi polițiști l-au făcut pentru un om al străzii. Mai exact, oamenii legi l-au ajutat pe omul nevoiaș cu mâncare. 

Prezentatorul TV a surprins întreaga scenă și a rămas profund impresionat.

"Oamenii sunt buni. Am văzut zilele acestea, în România, mii de gesturi extraordinare prin care oamenii reușesc să ajute. Azi, o altă dovadă: un gest simplu, chiar pe stradă, lângă Universitate. O mașină de poliție, cu un domn polițist și o doamnă polițistă, amândoi foarte tineri, a oprit lângă acest om al străzii. Am crezut, la început, că vor să îl legitimeze, dar cei doi i-au oferit un bol cu mâncare. Am văzut bucuria celui care a primit pachetul și mi-a făcut tare bine. Și acest gest simplu mi-a dat multă speranță. V-am pupat!", a scris Pavel Bartoș pe rețelele de socializare, în dreptul unei fotografii cu omul nevoiaș.

La scurt timp după ce Pavel Bartoș a făcut această postare, Ministerul Afacerilor Interne a ținut să îi transmită prezentatorului TV că cei doi polițiști doar și-au făcut datoria.

"Iuliana și Andrei îți mulțumesc pentru postare. Ne-au spus că doar și-au făcut datoria de OAMENI! Îți mulțumim și noi, Pavel!Te-am pupat!", a fost mesajul scris de pagina Ministerul Afacerilor Interne.

 

Unde a muncit Pavel Bartoș înainte de a deveni un actor celebru

Pavel Bartoș este unul dintre cei mai apreciați actori din România. Chiar dacă a cochetat mult cu televiziunea, marea lui iubire este actoria. S-a făcut remarcat după ce a jucat și în numeroase telenovele. Pavel Bartoș a făcut facultatea de actorie din Cluj și mărturisește că acea perioadă este una dintre cele mai frumoase din viața lui. Celebrul actor a stat la cămin, iar asta l-a făcut să aibă mulți prieteni și să trăiască clipe de neuitat.  Însă drumul actorului spre succes nu a fost unul ușor. Dar spune că doar așa a ajuns să aprecieze ceea ce viața i-a oferit. 


„Cea mai frumoasă perioadă (n.r. studenția) din viața mea. Am avut niște colegi minunați cu care sunt prieten și astăzi, ne-am avut ca frații. Am avut profesori extraordinari. A fost viața de student pe care aș dori-o oricui. Și poate lucrul care a contribuit cel mai mult la această perioadă feerică a fost că am fost student în cămin. E foarte important! (zâmbește) De aceea, e un sfat pe care-l dau tututor studenților: mutați-vă la cămin, să stați cu toții la grămadă! Asta este viață.


A fost perioada în care am lucrat și în Teatrul de Păpuși, am fost și ospătar, am lucrat și într-un non-stop, am vândut mărțișoare. Dar am savurat din plin viața de student”, a mărturisit Pavel Bartoș pentru VIVA!.

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel