Pavel Bartoș, dezvăluiri inedite despre prietenul său, Smiley. Care este cel mai enervant lucru pe care nu îl poate ierta la colegul lui: „Este prea...”

Data publicării:
Sursa foto: Pavel Bartoș, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Pavel Bartoș, instagram

Pavel Bartoș a recunoscut ce îl deranjează cel mai mult la bunul său prieten, Smiley.

Pavel Bartoș și Smiley au o relație specială. Cei doi au apărut împreună de nenumărate ori în fața publicului. Pe lângă momentele petrecute la locul de muncă, cei doi au amintiri plăcute împreună.

Pavel Bartoș, dezvăluiri inedite despre prietenul său, Smiley

„Am enorm de multe întâmplări cu Smiley. Când mă gândesc și acum la toate preselecțiile făcute împreună, la toată bucuria pe care o aveau oamenii atunci când ne întâlneau. Toți voiau să ne cinstească, să ne ducă în locuri extraordinare, pentru că știau că suntem oameni care se bucură de viață.

În timpul filmărilor am fost de multe ori la limita marilor accidentări, dar uite că am trecut cu bine. Îmi vin în minte de la momentele extraordinare în care eu am devenit tătic pentru a doua și a treia oară, iar el pentru prima dată. Sunt mult prea multe ca să pot alege doar una!”, a dezvăluit Pavel Bartoș, pentru viva.ro.

Care este cel mai enervant lucru pe care nu îl poate ierta la colegul lui

Într-un interviu recent, Pavel Bartoș a dezvăluit care sunt tabieturile colegului său, care îl enervează la maxim. Mai exact, prezentatorul TV este enervat la culme de faptul că Smiley reușește să se adapteze oricărei situații și poate să doarmă în orice poziție.

„Este prea cu bun simț, are un bun simț până la culme, serios! Nu vorbește de rău pe nimeni. E atât de calm în situații în care nu ar trebui să fie calm.

Câteodată trebuie să fim nu știu cum, sunt situații care cer mai multă implicare și el: ‘Da, da, lasă, că o să fie, tu du-te înainte, vin eu după tine, tu prezintă, că eu dorm’. Uite, și asta mă enervează, că doarme, doarme în orice poziție. Eu n-am văzut om care să doarmă în orice poziție”, a mai spus Pavel Bartoș.

De ce este Pavel Bartoș invidios pe Smiley

Deși sunt foarte buni prieteni, Pavel Bartoș a recunoscut că este invidios pe Smiley pentru faptul că mănâncă orice, dar nu se îngrașă. 

„Eu îl invidiez. Are alt tip de arderi. Dacă aș mânca la fel ca Smiley, eu m-aș rostogoli. După ce mâncăm zice că ar merge și un tort”, a spus Pavel Bartoș.

Cum a slăbit Pavel Bartoș

Pavel Bartoș a declarat că nu a ținut o dietă anume, dar a făcut mult sport și a ținut post intermitent. Puțini știu că prezentatorul TV a fost pasionat de sport, încă de la o vârstă fragedă. Acesta a jucat rugby, hochei și patinaj viteză.

„Nu am ținut o dietă anume. La un moment dat am văzut că sunt 3.000 de diete pe piață. Eu îmi cunosc destul de bine corpul. În sensul că până la 18 ani eu am fost sportiv. Adică am practicat sporturi și îmi cunosc corpul. Dacă știu că am grijă de el și îi dau ce îi trebuie… știi cum e, mușchiul nu uită, își revine. Am făcut rugby, hochei și patinaj viteză… am făcut și fotbal, am jucat chiar în Divizia C. Am început din august. M-am văzut un pic la TV și gâfâiam un pic cam mult. Eu nu vreau să slăbesc ca să îmi schimb tipologia. Dădusem vreo 12 kilograme, dar acum cred că am rămas la 10. Mă duc la sală dacă pot de trei ori pe săptămână. Mie mi-a plăcut întotdeauna de mine”, a mai spus Pavel Bartoș în emisiune, relatează libertatea.ro



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel