Paula Chirilă, primele declarații după ce a ajuns de urgență pe mâna medicilor. Cu ce afecțiune se confruntă actrița

Data publicării:
Paula Chirilă, sursa instagram
Descriere foto: Paula Chirilă, sursa instagram

Paula Chirilă a făcut primele declarații despre starea ei de sănătate, după ce a ajuns de urgență pe mâna medicilor.

Paula Chirilă și-a îngrijorat colegii de la X-tra Night Show, după ce, la doar câteva ore după începerea emisiunii, aceasta a acuzat o stare de rău și a solicitat ajutorul medicilor prin apelul de urgență. Actrița s-a simțit rău de la începutul emisiunii, însă aceasta nu a luat în seamă acest lucru, dând vina doar pe o problemă digestivă. Ulterior, durerile s-au intensificat, motiv pentru care a fost solicitată o ambulanță.

Paula Chirilă, primele declarații despre starea ei de sănătate!

După ce a ajuns de urgență la spital și a fost supusă mai multor analize medicale, Paula Chirilă a primit și rezultatele investigațiilor, care nu arată foarte bine. Actrița a mărturisit că se confruntă cu o boală numită dispepsie ulceroasă, cauzată de consumul unor medicamente anti-inflamatorii pe care le administra pentru a-și ameliora durerile cauzate de o altă problemă, hernie de disc acutizată.

„Am stat până pe la 4 dimineața. Am stat în perfuzii, sub observații. E un început de ulcer. Dispepsie ulceroasă se numește, trebuie să țin regim. Am luat tot felul de pastile pentru durerile cauzate de hernia de disc. Mi s-a spus să nu mai fac așa ceva”, a spus Paula Chirilă, la Xtra Night Show.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel