Paula Chirilă, momente de groază. Ce s-a întâmplat la botezul fetiței: „I-am smuls-o preotului din braţe”

Data publicării:
Paula Chirilă, foto Instagram
Descriere foto: Paula Chirilă, foto Instagram

Actrița Paula Chirila, co-prezentatoarea de la Xtra Night Show, a avut parte de momente de groză în urmă cu 10 ani, la botezul fetiței sale.

Tragedia de la Suceava, în care un bebeluș și-a pierdut viața după ce a fost botezat, i-a reamintit Paulei chirilă de un episod groaznic pe care l-a trăit în urmă cu 10 ani. Fetița artistei a fost foarte aproape de moarte, iar cea care a salvat-o a fost chiar vedeta. 

Actrița a povestit că micuța a fost la un pas de înec în timpul botezului, iar norocul copilei a fost prezența de spirit a Paulei Chirilă, care a intervenit imediat. 

 


''Am văzut că ceva nu e în regulă cu fata mea şi i-am smuls-o preotului din braţe. Până a venit Salvarea, reuşisesem deja să avem sub control situaţia. Recunosc că o mână fermă de ajutor am primit şi de la mama mea, atunci. Mai multe, nu vreau să-mi amintesc, credeți-mă. Tot ce ştiu e că de 11 ani sufletul meu se numeşte Carla, care acum e în clasa a V-a!'', a declarat Paula Chirilă, potrivit Impact.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel