Paula Chirilă, la patru ani de la divorț. În ce relații se află cu fostul soț: „Dacă s-a dus de lângă mine să fie bun dus”

Data publicării:
Mirela Vaida, sursa foto Instagram
Descriere foto: Mirela Vaida, sursa foto Instagram

Paula Chirilă a dezvăluit ce a învățat din fosta căsnicie și cum a reușit să treacă peste divorț. 

Paula Chirilă a trecut prin momente dificile în urmă cu patru ani, atunci când ea și soțul ei au decis să pună capăt poveștii de iubire. Chiar dacă aveau împreună o fetiță minunată, cei doi au decis să își vadă fiecare de viața lui. 


Paula Chirilă spune că a avut doar de învățat din fosta căsnicie, iar acum se simte iubită și fericită, în ciuda nefericirii pe care o poate aduce un divorț în viața unei persoane. 


„Sunt foarte bine acum! Mă bucur de viață. Mă bucur de iubire, mă iubesc în primul rând pe mine și atunci pentru că mă iubesc  pe mine am  atras lângă mine oameni care mă iubesc și mă fac fericită.

Oricum eram fericită și înainte că fericirea mea nu e în buzunarul nimănui, e la mine, dar am lângă mine oameni  care îmi întregesc viața și mi-o fac frumoasă”, a declarat Paula Chirilă pentru VIVA!.


Paula Chirilă și fostul ei soț, Marius Aciu, s-au căsătorit în anul 2005 la Cluj, dar în anul 2017 au decis să depună actele de divorț. Au împreună o fetiță superbă în vârstă de 11 ani, pe nume Carla Sofia. 


„Nu știu ce am învățat din căsnicia pe care am avut-o! Poate să nu pun atâta de multă presiune pe partener, pe cel care e alături de mine. Geloasă nu am fost niciodată, sunt vigilentă, dar geloasă nu.

Dacă s-a dus de lângă mine să fie bun dus că o să vină poate domnul, poate domnul, să nu stea în ușă, să nu încurce drumul. Am învățat să fiu  relaxată, și să ofer fără să mă gândesc la ceea ce primesc”, a mai completat actrița. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience