Paula Chirilă, de urgență pe mâna medicilor. Dan Capatos a dezvăluit ce s-a întâmplat cu colega lui

Data actualizării: | Data publicării:
Paula Chirilă, sursa facebook
Descriere foto: Paula Chirilă, sursa facebook

Paula Chirilă a ajuns de urgență la spital. Dan Capatos a fost cel care a dezvăluit ce s-a întâmplat cu actrița.

Paula Chirilă și-a îngrijorat colegii de la X-tra Night Show, după ce, la doar câteva ore după începerea emisiunii, aceasta a acuzat o stare de rău și a solicitat ajutorul medicilor prin apelul de urgență. Actrița s-a simțit rău de la începutul emisiunii, însă aceasta nu a luat în seamă acest lucru, dând vina doar pe o problemă digestivă. Ulterior, durerile s-au intensificat, motiv pentru care a fost solicitată o ambulanță.

Paula Chirilă, pe mâna medicilor!

Dan Capatos a observat de la începutul emisiunii că actrița nu este tocmai bine și tot el a fost cel care a anunțat ce s-a întâmplat cu colega lui. Acesta i-a mulțumit pentru faptul că a fost prezentă în platoul emisiunii, deși starea ei nu era una bună.

Aceasta ar fi avut această stare de rău încă de acum două seri, când a trebuit să-l înlocuiască pe Dan Capatos la emisiunea X-tra Night Show, moderând singură întreaga emisie.

În urmă cu doar o zi, aceasta a postat și un mesaj pe instagram în care mărturisea că intenționează să se axeze mai mult pe propria persoană, fără să-și mai facă planuri.

” Dragilor, dacă am trecut și de Blue Monday ( cu bine, sper), poate reușim să trecem peste orice ne scoate în cale următoarea perioadă. Sincer, nu-mi mai fac planuri mărețe pe termen lung, nu neapărat pentru ca nu mai îndrăznesc să fac proiecții sau să visez frumos, dar tot ce se întâmplă în prezent este atât de imprevizibil încât îmi ocupă tot timpul. Singurul lucru pe care îl mai pot face este să lucrez încontinuu la mine, la ceea ce fac și ce sunt. Asta nu înseamnă ca nu pot să mai fac și greșeli, dar și greșelile, dacă înveți ceva din ele, fac parte din evoluție. Errare humanum est, n’est pas?  Vă îmbrățișez cu drag și vă pup virtual până când n-o să ne interzică și asta! „, a scris Paula Chirilă pe rețelele de socializare.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel