Paula Chirilă, copilărie cu neajunsuri și scandaluri în familie: „Nu puteai să stai în casa aia”

Data publicării:
Paula Chirilă, foto Instagram
Descriere foto: Paula Chirilă, foto Instagram

Și-a luat destinul în piept și și-a depășit condiția. Actrița paula Chirilă a vorbit despre perioadele dificile din viața ei, când se lupta cu sărăcia și cu scandalurile care erau la ordinea zilei în casa părintească. 

Este o actriță de succes, admirată și iubită de public, însă viața Paulei Chirilă nu a fost deloc ușoară. Artista și-a reamintit un episod dramatic din perioada în care era la facultate și nu avea nici măcar ce să mănânce. 

„Am făcut și foamea când eram actriță debutantă. Aveam 600 de lei salariu, angajată la Oradea. Două săptămâni am mâncat slănină și niște usturoi, rămâsese o bucată de slănină în frigider, de la colega mea de garsonieră”, a povestit Paula Chirilă, la Antena Stars.


Mai mult, actrița a povestit că viața de la facultate era, de fapt, un scenariu mai plăcut decât cel din casa părintească. Acasă, mama ei se lupta cu sărăcia și cu ieșirile scandaloase ale soțului, devenit alcoolic. Paula mărturisește că a plecat la facultate pentru a scăpa de atmosfera din casă. 


„Mi-era rușine să o sun pe mama și să văd că nu are bani să-mi trimită. Știam că nu are. Tata era șomer (...), i-a plăcut cu băuturica și asta nu a adus foarte multă fericire în familie. El devenise destul de violent (...) Am dat la facultate, am terminat, am și lucrat noapte de noapte la spital. Ziua eram la facultate și după cursuri fugeam de gardă la spital. (...) Pentru mine era o evadare, ca să nu mă mai duc acasă, să nu-l mai aud. Nu puteai să stai în casa aia de cât de mult scandal era. Pentru mine a fost o evadare din viața mea. Eu am evadat dând la facultate”, a mărturisit actrița.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paula Chirilă (@paula_chirila)

Paula Chirilă a fost căsătorită 12 ani cu Marius Aciu, cu care are o fetiță superbă, pe nume Carla. Cei doi au divorțat în urmă cu trei ani, iar actrița își crește singură fetița. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel