Paula Chirilă a ajuns din nou pe mâna medicilor. Actrița a fost luată cu ambulanța

Data actualizării: | Data publicării:
Paula Chirilă, sursa facebook
Descriere foto: Paula Chirilă, sursa facebook

Paula Chirilă are din nou mari probleme de sănătate, după ce la sfârșitul lunii trecute a avut dureri abdominale severe. 

Celebra actriță se confruntă din nou cu probleme grave de sănătate. Paula Chirilă a fost luată cu ambulanța, din cauza durerilor îngrozitoare pe care le are. 


La sfârșitul lunii ianuarie, vedeta s-a confruntat cu dureri abdominale severe și a fost dusă de urgență la spital chiar din platoul emisiunii Xtra Night Show. Paula Chirilă a declarat că medicii au diagnosticat-o cu dispepsie ulceroasă, cauzată de medicamentele pe care le-a luat din cauza herniei de disc acutizată. 


„Am stat până pe la 4 dimineața. Am stat în perfuzii, sub observații. E un început de ulcer. Dispepsie ulceroasă se numește, trebuie să țin regim. Am luat tot felul de pastile pentru durerile cauzate de hernia de disc. Mi s-a spus să nu mai fac așa ceva”, a spus Paula Chirilă, la Xtra Night Show, în urmă cu ceva timp. 


Se pare că Paula Chirilă nu este ocolită de necazuri. La doar o lună de când a fost dusă de urgență la spital, actrița a fost luată din nou cu ambulanța din cauza unei crize renale. 


„Paula a avut o criză renală infernală și a fost luată de urgență cu ambulanța. E la spitalul Militar. A eliminat o piatră chiar la noi în redacție”, a spus Dan Capatos în timpul emisiunii „Xtra Night Show”.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel